anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 95 reacties

 

 

 

 

voor het eerst zwanger.

Nog zo pril, en zo spannend en onderzoekend.

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 95 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi meiden! Eerst en voor proficiat aan allen!! Ook wij zijn uitgerekend op 13/12/2014 :) Zijn zo ontzettend benieuwd en verlangen er meer dan ooit naar! Wij hadden in oktober ondanks een gezonde echo op zes weken, en een sterk kloppend hartje (huisarts dacht dat we al acht weekjes ver waren, bleek toen dat het er maar zes waren)), ook een miskraam met curretage en heel wat complicaties achteraf, maar waren helemaal onderste boven toen bleek dat we terug zwanger zijn :D :D Geweldig!  Momenteel geen misselijkheid, wel overdreven vermoeidheid, grotere eetlust, en die borsten phoew! O.o Die waren voor mijn kleine en fijne gestalte al zo ferm... en dat is er nu niet echt op verbeterd.. haha Grappige is wel dat mensen spontaan al vragen of ik zwanger ben, blijkbaar zie je het goed aan mijn buikje en straal ik het uit... Nochthans weet enkel mijn zus ervan op dit moment.. De vorige keer wist iedereen het meteen, maar met die afloop was het best wel confronterend voor ons beiden om het erna ook nog te vertellen... Meer voor mijn man dan mezelf... Hoe gek ook. Dus wij hopen dat alles deze keer goed verloopt, maar met die ondersteuning van de utrogestan zal dat vast wel lukken :) 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Meiden,   Ik ben nu 6 weken zwanger :) en ben uitgereken op 9 december! Het is mijn eerste, en vind het allemaal erg spannnend ik hoop ook echt dat alles goed gaat. Het heeft immers even geduurt voodat het eindelijk zover was. Alissa ik heb ook wat krampen verder heb ik eigenlijk nergens last van, behalve ontzettende zere borsten. Ik heb gelezen dat kampen het oprekken van de baarmoeder kan zijn. Over 2 weken heb ik intake bij de VK hoop dat ze ook al een echo maken.   Groetjes!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik wilde eerst ook zo'n ding maar toch maar niet gedaan ik voel hem zo bewegen echt niet normaal meer hahahaa En bij alle controles horen we het hartje plus alle echo';s die ik extra krijg ik vind het wel goed

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wauw Lejla22 wat super! Gefeliciteerd!! En over de dopler, ik heb zelf ook een Angelsound gekocht en echt bijzonder om het hartje van je kleine te kunnen beluisteren. Wat soms wel zo is: Sommigen kunnen niet meteen het hartje vinden en raken dan in paniek, doe dat niet als je even het hartje niet kunt horen want soms ligt de kleine er niet goed voor. Denk er wel om dat je de dopler niet elke dag gebruikt. Ik gebruik hem meestal 1 keer in de aantal weken. :)   Liefs!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo dames,   Ik ben een beetje laat lid geworden van dit forum, maar het is super leuk om te zien dat er nog meer toekomstige decemberkindjes 2013 komen. Eerst zal ik jullie mijn lijstje geven:   Naam: Janneke Leeftijd: 22 jaar Uitgerekend: 16 december Kinderen: 1e kindje Zwangerschap: 1e zwangerschap Afspraken: Al meerdere gehad, volgende afspraak is 17 september bij de v v.   Ik heb altijd gezegd dat ik op mijn 23e mama wil worden, en omdat ik op 9 december 23 wordt, vind ik zelf, dat ik het goed heb gedaan! Haha. Dus ja, zelf ben ik ook een decemberkindje. Groetjes en veel liefs Janneke

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

haay dames, ben nu bijna 22 weken en we krijgen een zoon!!! echt super. we hebben nu een gezonde meid, en krijgen een zoontje, we zijn super blij en natuurlijk was alles goed aangezien de echo super was,     fijne zwangerschap dames!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Beste Eiland. Allereerst gefeliciteerd en de andere dames natuurlijk ook. Ik ben ook 7 december uitgerekend spannend. Helaas ligt mijn placenta voor de uitgang dus is het nog even afwachten of hij verder naar boven groeit .. Zo niet zal ons kindje via een keizersnede ter wereld komen .

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

cinnie bedankt voor de informatie, lief van je ik heb woenstag een afspraak gemaakt bij de dokter, ben benieuwd wat er uitgaat komen. indergeval bedankt voor je moeite.     Groetjes

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hallo cinnie uhm me 2e zwangerschap was echt letterlijk KUT, sorry!. Ik was 3/4 maanden egt heledag misselijk overgeven enz enz, lag bij 26e weke al in het ziekenhuis met 3 centimter onsluiting, en 35 weken was ik bevallen van een gezonde dochter, na 1 week mogt ze gelukkig wel mee naar huis, dus alles was goed. deze zwangerschap is heel anders heb echt veel hoofdpijn maar niet misselijk, weet iemand mischien waarom je zo'n hoofdpijn kan krijgen ??? het is echt vreselijk de pijn loopt naar de nek tot me hoofd..    Groetjes Lejla.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Dat is niet fijn! Gelukkig heb je er iets moois voor terug gekregen. Ik merk dat ik hoofdpijn heb als ik veel heb getild. Werk op een kinderdagverblijf en soms moet je wel eens veel tillen op een dag haha. Verder heb ik wat voor je gegoogled hoop dat je er wijzer van word.: Mogelijke oorzaken Hoofdpijn tijdens het derde trimester houdt vaak verband met een slechte houding en spanning van het torsen van extra gewicht. Hoofdpijn tijdens het derde trimester kan ook worden veroorzaakt door een aandoening die pre-eclampsie of zwangerschapsvergiftiging wordt genoemd. Een toename van hoofdpijn tijdens het eerste trimester kan worden veroorzaakt door de sterke stijging van hormonen en de toename van het bloedvolume in het lichaam als gevolg van de zwangerschap. Deze hoofdpijn kan worden verergerd of versterkt door spanningen of een slechte houding. Andere mogelijke boosdoeners zijn plotselinge cafeïneonthouding, gebrek aan slaap of algemene vermoeidheid, verstopping van de sinussen (bijholten), allergieën, vermoeide ogen, depressie, honger en uitdroging (dehydratie).

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden