Anoniem 5 jaar geleden

 

Hoihou ik ben nieuw hier en moet nog een beetje wegwijs worden. Haha.. Nou heb ik al.een tijdje jullie gesprekken gevolgen en heb me eige hierbij aan toegevoegt. Ik ben gesrop november 2012 met de pil mijn laaste menstruatie was 28 nov. Sinds dien ben k nie meer ongi geworden heb al meerdere keren een test gedaan maar steets negatief. Wat denken jullie?
groetjess

 
avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo allemaal,   Ik zit even ergens mee. Sinds een maand heb ik het idee dat ik zwanger ben. Ik zou nu ongeveer 17,18 of 19 weken zwanger zijn ( werd daarna vrijgezel) ik heb testen gedaan maar die waren negatief. Ik ben in de eerste weken 7 kilo aangekomen maar dat staat nu weer een beetje stil. Me buik groeid pas me broeken bijna niet meer en heb een harde bal in me buik. Met deze klachten ben ik bij de dokter geweest maar die zegt dat ik me geen zorgen moet maken. Vervolgends is er een echo gemaakt. Me moeder was mee en we zijn er beide van overtuigd dat we een baby hebben gezien. Volgends de dokter was er niks te zien in me buik. Ik heb me menstruatie overgeslagen maar werd paar dagen geleden toch ongesteld. Dit stelde vrij weinig voor want heb alleen maar inleg kruisjes gebruikt. Als ik rustig op de bank zit of in me bed lig voel ik ook wat bewegen in me buik. In de eerste weken ben ik ook heel misselijk geweest. Verder heb ik nog steeds de volgende sympthomen: last van me ogen, rug stemmingswisselen en moeie benen. Graag zou ik jullie willen vragen wat ik het beste kan doen en wat jullie vinden.  Gr andrea

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Oei, destiny2008. Dit is een pittige.   Een echo met 17 weken zou een duidelijke baby moeten zijn, dus niet een vaag plaatje met misschien een baby. Een test in deze periode (als je telling idd klopt, vergissen komt in dit soort gevallen vaker voor) heeft geen zin meer. Tot 16 weken kun je zwangerschaptesten doen, daarna heb je te weinig HCG (zwangerschapshormonen) in je urine.  Heeft de arts al een bloedtest laten doen? En heb je al eens geïnformeerd bij een verloskundige? Die kijken anders naar zo'n echo. De arts, was dat een huisarts of een gynaceloog? Zit natuurlijk ook verschil in. Een huisarts kan het goed bedoelen, maar weet en ziet niet alles. Je klachten zijn mij zeer bekend, maar houd rekening met een schijnzwangerschap. De meeste mensen gaan ervan uit dat die voorkomt bij een diepe kinderwens, maar het kan ook door stress getriggerd worden! De meeste vrouwen komen de eerste 3 maanden niet echt aan, maar er zijn altijd uitzonderingen.En een lichte menstruatie zegt niet dat het geen menstruatie was. Aan de andere kant, het zegt ook niet dat je niet zwanger bent! De meeste bloedingen bij zwangerschappen komen voor in de eerste 16 weken, niet persee raar dus.  In het geval dat de arts geen gynaceloog was (die weten echt wel wat ze zien op en echo) zou ik alsnog bij een verloskundige of een gynaceloog informeren. Anders dan wat de meeste mensen denken, heb je hier niet persee een verwijzing van je huisarts voor nodig. De ziekenhuizen willen dit meestal zelf om het contact met de huisartsen goed te houden. Als je de situatie uitlegt, moeten ze je gewoon helpen!Ik zou het anders ook echt niet weten. succes! Laat je het weten? groetjes Brenda

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, De huisart heb uitwendig en inwendig onderzoek gedaan en ze zei van ik kan je baarmoeder niet vinden :$ toen heeft ze me door gestuurd naar de radiologie en daar is een echo gemaakt vam de onderbuik. Daarop hebben zowel me moeder als ik iets van een baby gezien. Vervolgends kreeg ik van de huisarts uitslag van de echo en die zei ik heb hier staan geen bijzonderheden. Toen heb ik met me moeder afgesproken dat we het even gaan afwachten. Ik ben van mezelf aan de zware kant met een stevig buikje. Mijn buik is zeg maar in tweeen gedeeld ten hoogte van me navel. Nu begint die scheiding zeg maar te verdwijnen. Ook ben ik gependeld en daar uit kwam dus dat ik zwanger ben van een meisje. Ik was niet bewust bezich met zwanger zijn of zwanger worden. Toen mijn menstruatie niet kwam in me stop week en ik ook een bruine slijmprop verloor schrok ik wel. Mocht het zo zijn is het zeker niet gepland maar wel welkom. Zal eens een verloskundige bellen om na te vragen wat ik er nou mee aan moet.  

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ik ben ook benieuwd!

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

En, weet je al iets meer?!

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hee bedankt voor de tip die ga ik zeker gebruiken:) tis vandaag lekker een rust dag. Ney nog eve gewandeld met de hondjes in de sneeuw. Maar nu moe dus lekker op de bank hangen:) groetjess

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

haha ja hoor, zeer bekend kwaaltje. Ik ben de eerste paar weken goed misselijk geweest maar enkel 1 keer echt gespuugd... komt wel goed hoor..wat wel wil helpen tegen de misselijkheid is wat droge crackers eten. Ook smorgens voor het opstaan, lekker naast je bed houden.

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hee dankje voor je reactie. Tot nu toe ben ik nog steets nirt ingie geworden. Dus heb ik een afspraak gemaakt vior echo. Zelfs mijn dokter begint er aan te twijfelen. Op dit moment heb ik alleen ontzettende stevige borsten ze doen nie pijn maar staan heel strak me tepels zijn wel aan het vergroten dusja volgende week dinsdags heb ik echo en dan weten wr meer :) ben benieuwd groetjes

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

hallo.   Jemig wat spannend! Ontpillen is een beetje een raar iets. Aan de ene kant moet je lichaam een cyclus opnieuw vinden, aan de andere kant ben je gewoon meteen vruchtbaar! Het kan dus best zo zijn dat je eerst niet zwanger was, maar intussen een ovulatie hebt gehad en nu weer wel zwanger bent. Of juist dat je al langer zwanger bent en het idd niet meer kunt zien bij een test. De test werkt trouwens niet meer vanaf ongeveer 16 weken. Als het vanaf je eerste dag van je laatste menstruatie tot aan nu nog geen 16 weken geleden is, zou een zwangerschap nog gedetecteerd moeten kunnen worden met een test. Maar je weet natuurlijk maar nooit!    Heel nieuwschierig en meelevend wacht ik met je mee!

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Heee leuk dat je reageert . Idd het ontpillen is een raar iets.. Snap ook nie echt. Ik ben zelf ook erg benieuwd naar de echo... Tis allemAl maar ingewikkeld liefs

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Oooops, ja ik bedoelde ook 16 weken... de test kan voorheen nog positief uitslaan, op 10 weken is het HCG het hoogst... dus inderdaad niet 12 weken maar 16, typo! Tot week 16 mag je nog meedoen aan moeders voor moeders, dus je hebt helemaal gelijk :) En ik ben benieuwd naar je echo, hou ons op de hoogte!! :)

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hahah ik zat al zo te leze van hmmmm haha ik zal jullie zeker op de hoogte houden :) we hopen natuurlihk op gied nieuws maat durf ng nie echt volop te hoden dus ben er ook bezig dat et toch bie zo kan zijn.. Volgende week dinsdag 11uur echo en dan wee wr meer.. Kreeg net telefoonthe van dokter en hij had echo verzet omda hij et nie meer zeker wist dusjq vervroegd echo late doen:) zit ik nie mee des te sneller dqt ik uets weet:) kennen jullie dat gevoel dat je moet spoeen maar dat je nie kan? Heb op dit moment er flink last van :s liefs xx

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Nou zeg typen uis moelijk op gsm haha zie nu allemaal fouten staan en da laaste moest spoegen zijn :p hiihi

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi, tja druk op de blaas....dat is een lastige. Elke zwangerschap is anders... Het vele naar de wc rennen kan wel vroeg voorkomen, de druk op de blaas...heb ik zelf niet gehad tot later in de zwangerschap... Een theorie misschien: als je verder in je zwangerschap bent dan 12 weken, wordt het hcg hormoon minder en zijn testen negatief... Mijn advies is zsm een afspraak bij de gynecoloog maken, daar krijg je vast meer duidelijkheid. Success!

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Ontpillen heb ik geen ervaring mee, bij ons was het direct raak na de laatste pil...heb niet eens een natuurlijke menstruatie gehad, was al meteen zwanger....:)

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Soms denk je zelf ook dingen te voelen. Druk op de blaas enzo is pas later in de zwangerschap,als je zwanger zou zijn.

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

hoi hoi] ik denk dat je lichaam aan het ontpillen is...bij sommige dames duurt dit wat langer als bij de ander. Geef het wat tijd, komt vanzelf goed! Success enne....hou de plezier in het "klussen" ;)

avatar Anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hee dankje voor het reageren. Lig nu momenteel klaar wakker in bed met een hele drukkende gevoel in me blaas en buik zelf ook. Het doet nie pij. Maar is wel duidelujk aanwezig mijn bkaas staat nu wel kei hard. En kan zoveel plassen als ik wil om de 5 min kan ik weer terug naar de wc ben ook best wel goed misselijk.. Zou dit allemaal van het ontpillen zijn denk je? Hiihi ja dat klussen komt wel goed mocht ik nu toch ongesteld worden :)

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden