anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

Ik ben nog niet heel lang zwanger, maar ik heb wel heel erg zin in de ontwikkelingen. Maar ik vind het ook wel spannend en soms beangstigend wat er allemaal met mijn lichaam gaat gebeuren. 

Daarom wil ik nauw contact houden met mijn familie die helaas ver van mij vandaan wonen. Omdat te doen wil ik onderandere goed bereikbaar per telefoon zijn en moet ik niet te duur bellen, want ik hou nou eenmaal van veel praten om mijn emoties te kunnen luchten. Nu heb ik dus een sim only of prepaid kaart nodig voor mijn mobiele telefoon, maar hebben jullie dames advies met wel abonnement ik het beste af ben? Ik heb op sites zoals www.sim-kaart.eu en www.bellen.nl gekeken maar door de bomen zie ik het bos niet meer. Wat is nou echt een goede aanbieding voor als ik al mijn emoties moet los laten wat dus erg veel tijd kost?

 

Of moet ik uberhaupt naar andere communicatie middelen gaan kijken?

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar is skype misschien iets?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden