anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

M'n ongesteldheid zou afgelopen zondag moeten zijn 30 juni. Test gedaan zondag en vandaag 4 juli alle twee negatief! Wel de symptomen er van: met vlagen misselijk, gevoelige borsten, droge ogen, wazig zien soms en af en toe licht in m'n hoofd.

Wie weet of heeft hier ervaring mee?! Thans alvast voor jullie reactie :)!!

Groetjes Jodeja

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Misschien nog een weekje wachten, is je menstruatie er nog niet.. doe je weer een test :-)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Tja maar als je moet wachten duurt het zo lang :/! En heb wel de symptomen en afgelopen weekend innestellingsbloed gehad.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik hoop dat je mijn vraag niet bot lees, misschien dat je het zo op vat. Ik bedoel het goed.. Hoe weet je dat het een innestelingsbloeding was? En daaruit maak ik op dat je er vrij zeker van bent dat je zwanger bent. Heb je de test goed uitgevoerd? Mijn 1e test was ook negatief, maar ik had mijn er niet lang genoeg over geplast. Haha, klinkt een beetje raar zo, maar zo is het wel.. Ben je eerder zwanger geweest? Moet zeggen dat ik de laatste 3 symptomen bij beide zwangerschappen niet heb gehad. Maar elke zwangerschap is anders!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik weet dat het innestelingsbloed was omdat het licht bloedverlies was en net twee dagen voor m'n ongesteldheid in m'n onderbroek zat (sorry misschien btje te veel info). Heb zoontje van bijna 4 jaar maar was toen niet gepland en had het niet in de gaten. Was al 6 of 7 weken zwanger toen. En nee je was niet bot hoor :)! Ik vraag toch er naar en je geeft tenminste antwoord ;)!! En ik moet veel plassen. En idd elke zwangerschap is anders..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Okay! Misschien dat je dan nog te vroeg hebt getest. Ik heb zelf geen innestelingsbloeding gehad, vandaar ook een beetje mijn vraag. En ik weet er alles van hoor, het moeten wachten. Bij mijn zwangerschap nu, wíst ik gewoon dat ik zwanger was. Had geen kwaaltjes eigenlijk. Ik was net 3 maanden gestopt met borstvoeding van mijn zoontje, en na die tijd kwamen er nog steeds puntjes melk uit. En ineens een hele druppel, dat was voor mij de 1e aanwijzing. De 2e aanwijzing vind ik iets te privé, haha.. Toen mijn test negatief was, geloofde ik het eigenlijk niet. 1,5 week later sprak ik zelfs al over de zwangerschap alsof die al helemaal zeker was. Toen weer een test gedaan en die was positief. Maar wacht nu weer even met testen, die dingen zijn niet goedkoop en is zo zonde.. kan je straks een pak luiers van kopen, haha ;-) Ik ga nu slapen, succes! En laat het horen als je het weet :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden