anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 1 reactie

 

hoi, ik ben 2 keer de anticonceptiepil vergeten in een week, op de eerste dag van mijn stopweek dacht ik dat ik misschien zwanger kon zijn. ik heb een zwangerschaptest gedaan en die was negatief. dezelfde dag nog werd ik ongesteld, maar toen heb ik voor de zekerheid de morningafterpil genomen, 3 dagen na de gemeenschap, binnen die 72 uur. nu ben ik niet meer ongesteld na het gebruik van de morningafterpil. kan ik dan nog zwanger zijn?

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hey Sini, Ik denk dat je het eerst maar even af moet wachten. De morningafter geeft zo'n verandering aan je hormoon systeem. Je gaf al aan ongesteld te zijn geworden op de dag dat je de mp hebt genomen. Je hebt 'm wel erg laat genomen, hoe eerder je de mp neemt hoe beter. Het slikken ervan sluit niet uit dat je zwanger kunt worden, maar schuift je eisprong op. Als die is geweest voor je de pil hebt geslikt, bestaat de kans dat je zwanger bent. Maaaar.... Gezegd is wel.. je bent ongesteld geweest en je hormoonhuishouding zou in de war kunnen zijn door het slikken van de mp op de dag dat je ongesteld werd. Ik hoop je een beetje gerust gesteld te hebben :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden