anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo,

Ik ben nu 12 week zwanger krijg sinds 26 februari sondevoeding.

Ik kon niks binnenhouden aan eten of drinken en alleen de geur van eten zorgde er al voor dat ik moest overgeven.

Dus heb ik aan de dokter gevraagd of ik alsjeblieft aan de sondevoeding mocht, omdat ik al 3 kilo af was gevallen en van kezelf al erg licht ben.
Toen ben ik opgenomen in het ziekenhuis en daar heb ik eerst alleen aan vocht en later dus ook met sonde 5 dagen gelegen.

Zelf vind ik het heel prettig dat ik op deze manier binnen krijg wat ik nodig heb en dat ik als ik ergens zin in heb dat er bij kan gaan eten als dat lukt.

Maar mensen in mijn omgeving, vooral familie, zouden het graag anders zien..
Dat die sonde er zsm uit is en ik weer gewoon eet.
Ik voel, merk en weet zelf dat dit niet zal gaan lukken

Ik vind het best moeilijk dat ik niet veel steun krijgen dat ik steeds te horen krijg dat het anders zou moeten.

Ik vraag me af of er hier meer mensen zijn die ook met een sonde erbij zwanger zijn..
Omdat er nog geen topic over was dacht ik, ik start hem wel misschien kunnen we met elkaar ervaringen of tips uitwisselen..

Groetjes!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi awjager, Leuk dat je nog een reactie hebt gegeven. Na 2 maand was ik gelukkig van de sondevoeding af omdat ik me weer helemaal lekker voelde en eten gewoon binnen kon houden. Ondertussen ben ik al 17 kilo aangekomen, dus het gaat heel goed! Ook ik heb een heel klein maagje haha, daardoor eet ik zo'n 8 keer per dag. Ondertussen zit ik bijna aan het einde van m'n zwangerschap en nu heb ik wel eens dat ik spontaan moet overgeven, zonder dat ik misselijk ben oid. Maar het is maar 1 keer op een dag en ook niet dagelijks dus ik vind het niet zo erg. Ik zit ook op een zwangerschapscursus en daar is ook een vrouw die in gewicht nog niks aangekomen is, maar zij heeft ook gewoon een mooie zwangere buik.. Het verschilt echt zo per persoon! Voor jou is het wel lekker als je dan na de bevalling op je streefgewicht zou zitten.. Ik hoop dat er bij mij in ieder geval 10 kilo blijft zitten na de bevalling haha. Groetjes Roxanna

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hahaha dat is weer een hele andere kant de een heeft het nodig de ander wil er graag vanaf. Ja ik heb niet naar de datum gekeken van deze topic doe ik eigenlijk nooit. Gebeurd wel vaker dat ik ergens op reageer en diegene al bevallen is hihi. Nou ja ben blij voor je dat alles goed gaat en je van de sonde voeding af bent  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Geen ervaring mee wel met afvallen tijdens de zwangerschap. Ik ben nu 25 weken zwanger en eigenlijk alleen maar afgevallen. tot ik gewoon op een en het zelfde gewicht bleef en nog steeds doe eigenlijk al groeit mijn buik best wel goed door. Zolang er niks aan de hand met de kleine en die groeit goed is er niks aan de hand. Ik ben niet misselijk geweest of zo ook nooit overgegeven wat dat betreft. Ik heb alleen een heel klein maagje waar niet veel in kan 1 broodje is al genoeg. Dus ik eet vaker op een dag en dat gaat harstikke goed. Maar aankomen ho maar gelukkig maar vind ik want daar zag ik echt tegen op. Als dit zo door gaat met mij dan ben ik straks lichter dan voor mijn zwangerschap ben ik eindelijk op mijn streefgewicht. Wat voor jou betreft als jij het goed doet met die sonde lekker laten zo en laat anderen maar praten die snappen het toch niet wat het is om elke hap er weer uit te gooien. Ze moeten juist blij voor je zijn dat je een oplossing hebt en dat je zwangerschap zo harstikke goed gaat.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

he roxanne, bij mijn oudste heb ik ook sondevoeding gehad omdat ik niets binnen hield. ik heb dat ruim een maand gehad. ik kon daarnaast gewoon eten maar als ik het stopte werd ik meteen weer misselijk. ik heb de hoeveel heid steeds zelf naar beneden geschroeft als ik dan misselijk werd zette ik hem weer hoger en wachte ik een paar dagen en dan probeerde ik het op nieuw. laat je omgeving maar kletsen. ze weeten niet hoe het is om letterlijk iedere hap die je neemt er weer uit te gooien. het is ook beter voor je kindje als je genoeg voedingsstoffen binnen krijgt.   heel veel succes en probeer van je zwangerschap te genieten   liefs 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden