anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo dames,

Inmiddels ben ik een paar jaar kanker en behandelvrij. Ik heb intensieve kuren gehad, en mij is altijd verteld dat ik geen kinderen meer kon krijgen. En toen werd ik vorige week ineens niet ongesteld. Het lijkt me fantastisch om moeder te worden en ik ben dolgelukkig, maar tegelijkertijd bang. Mijn medische achtergrond is niet niks, en ik wil niet dat mijn kindje daar ooit iets van gaat merken.

Ik ben op zoek naar vrouwen die in het verleden zijn behandeld voor kanker, en nu zwanger zijn. Graag zou ik in contact komen, ik heb erg veel vragen.

Er zijn op patiëntenfora veel onderwerpen die gaan over zwanger worden na een behandeling, maar nooit over zwanger zijn.

Wie kan me helpen!

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Nou ik weet van mijn zwager zijn vrouw zij had ook kanker en is nu ook genezen. Ze wilde eigenlijk nog een derde kindje maar moet zowiezo minimaal 1 jaar wachten. Nu vind ze dat dan onderhand wel iets te oud is geworden voor dan nog een zwangerschap ze is dan over de 40. Maar mocht het gerust gaan worden als ze dat wilde er werd niks gezegd over dat het niet meer kon of zo. Ik denk persoonlijk niet dat je kindje iets van jou medische achtergrond zal merken je bent gezond verklaard toch. Je zal misschien wat extra controles krijgen maar dat is dan ook eigenlijk wel alles

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hey Donna, Sorry, ik kan je niet helpen met je vragen. Ik wil je wel feliciteren met dit gave nieuws! De wonderen zijn de wereld nog niet uit :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden