anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 16 reacties

 

Hallo allemaal!

Ik en mijn vriend zijn nu ongeveer 10 maanden bezig om zwanger te worden. Mijn cyclus is sinds het stoppen van de pil heel erg onregelmatig geweest. Vorige maand was het 34 dagen daarvoor 2 maanden 32 en daarvoor iets van 40 en ga zo maar door. Vandaag zit ik op de 37ste dag. En had wel verwacht ongeveer ongesteld te moeten worden.

Sinds een paar dagen heb ik pijnlijke borsten en lijken ze wat groter.

Vanmiddag heb ik een test gedaan, er staat een lichte streep.

Wat denken jullie ervan? Ik wil er nog niet vanuit gaan dat ik zwanger ben. Morgen vroeg weer een test doen.

[img]http://tessa-nicolai.nl/test.jpg[/img]

 

Alvast bedankt!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 16 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik heb ook in begin juni 2 tests gehad met een licht streepje. Maar achteraf was er dus niks want tot vandaag ben ik nog steeds niet zwanger.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ben vandaag gaan bloeden :( maar wel vreemd dat ik totaal geen krampen of wat dan ook heb. Normaal heb ik dat wel en heb ik de hele dag een zeurend gevoel in m'n onderbuik.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

De reden dat artsen meestal adviseren om even te wachten met testen (dus niet gelijk op je NOD dag) is omdat het als het nog maar heeeeeeeeel pril is, het heel vaak nog "fout" kan gaan. Fout in de zij van het bevruchte eitje is er wel, maar nestelt niet goed in. Het maakt wel al een beetje hcg hormoon aan. Dit zal bij jou mogelijk ook gebeurd zijn, het bevruchte eitje was er wel, maar is los gelaten. Het is nog zo vroeg dat je het zelfs geen miskraam moet noemen..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

[img]http://tessa-nicolai.nl//25-07.jpg[/img]     Deze heb ik vanmorgen gemaakt. Meteen toen ik uit bed kwam. Hij lijkt nog lichter dan die daar weer voor, maar hij staat er wel als je goed kijkt.. Snap het niet. Gisteravond heel erg last van mijn borsten gehad en ze zijn vandaag nog steeds groter. Ik ben nog steeds niet ongesteld en heb nog niks van bloed of wat dan ook gehad.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

    Nou ik ben er net geweest en hij was negatief   Ik snap niet dat die andere 3 dan wel een vaag streepje laten zien. Ze zei dat ik nog een week of 1,5 week moest wachten en dan weer eens testen. Ondertussen even gek worden  Bloed testen doen ze niet zei ze. Raar dat andere huisartsen dat dan wel doen.    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Die testen laten alleen een streepje zien als je hcg hormoon in je heb.. probeer het inderdaad over 1,5 week nog eens.. Succes met wachten :-)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

  Heel raar! Vanmorgen heb ik weer een test gedaan om 8 uur en die was een stuk minder sterk :( [img]http://tessa-nicolai.nl/testje.jpg[/img] De bovenste was van gister. Maar heb toch echt het gevoel dat ik zwanger ben, mn borsten zijn echt in geen jaaaaaaren zo gevoelig geweest, ze lijken ook wel een cubmaat groter dan normaal.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Zou best kunnen. Bij mijn vorige zwangerschap had ik ook geen test nodig om te weten dat ik zwanger was. Ik trok mn bh aan, en die was ineens vele malen te klein. Keek nog in de bh of ik de juiste bh aan had.. als ik in mn tepel kneep, kwam er zelfs een puntje vocht uit.. Je hebt 2 positieve testen in handen, zei het iet wat licht. Misschien ben je nog niet zo ver.. vervelend he, die onzekerheid. Je kunt ook een test proberen van clearblue. Die geeft geen streepje, komt gewoon te staan : zwanger of .. niet zwanger. En daarna hoever je dan bent. Zijn wel iets duurder, maar je hebt niet de onzekerheid van een dun, licht streepje..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

De topjes van mijn tepels zijn wat witter dan anders aan de binnekant, ziet er apart uit. Maar er komt niks uit als ik erin knijp. Ik denk dat als ik al zwanger zou zijn dat het 2 weken ongeveer is.   Ik ga vandaag die van clearblue kopen :D spannend, beetje eng ook haha

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

  Heb net de digitale clearblue gedaan en die zei niet zwanger :( Ik snap het niet, misschien is m'n hcg nog niet hoog genoeg dat hij het niet oppikt. Morgen maar weer de kruitvat proberen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden