anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 28 reacties

 

Hallo!

Vorige maand heb ik een miskraam gehad na ongeveer 2/3 weken zwanger geweest te zijn. De testen werden elke dag vager en vager tot een paar dagen later alles eruit kwam. We zijn daarna gewoon weer verder gegaan met klussen en toen ik op een gegeven moment een beetje pijnlijke en opgezette borsten kreeg dacht ik ik kan wel eens zwanger zijn!!
De test hieronder is hartstikke positief!

Maar nu ben ik eigenlijk nog wel wat bang omdat ik heb gelezen dat het HGC van de miskraam nog 6 weken of langer in je lichaam blijft hangen. En ben ik dus bang dat daar dit streepje van komt.
Wat denken jullie?

Zonet de clearblue digital ook gedaan en die zegt 1-2 weken zwanger :D

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 28 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Jullie hebben gelijk ook. Ik ga het morgrnvroeg even doen. Dan weet ik hopelijk oets meer. Al is het wel zo dat bij een negatieve test. Ik nog steeds niet veel wijzer ben. Ik moet volgende week dinderdag toch bij de gyn zijn in het ziekenhuis voor onderzoeke.. Misschien ziet zij dan al meer dan ik. pff spannend hoor

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mijn spelling is weer geweldig :-( Mijn toetsenbord doet een beetje raar. sorry

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Haha geeft niet :-) Ja is de test negatief dan kan je het beste volgende week met je gyn overleggen. Maar is hij wel positief dan weet je dus ook waarom je die klachten heb. En dan hoef je niet meer te stressen, want al die stress is toch ook niet goed voor een eventuele zwangerschap he..

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Daarom stress is idd niet goed voor mij. En voor mijn omgeving.. Dank jullie wel alvast voor het duwtje in de rug. Om het gewoon maar te proberen

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nou ben benieuwd wat er uit komt, en of je je dus ook aan kan melden bij de "Mei-club" :-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik kon vanmiddag echt niet meer wachten en heb een test gedaan. Negatief. mmm zit niks anders op dan wachten. Heb nog steeds pijnlijke borsten en tepels enz

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Dag meiden ik heb een beetje dezefde vraag als tosti maar ik heb nog niet getest en durf het eigenlijk ook niet. Ik heb op 18-8 bij ?even weken een mk gehad. daarvoor had ik al maanden een cyclus van 28dagen. mijn verloskundige zei dat de eerste dag van het bloeden van de mk. Je moet zien als de eerste dag van de menstruatie. Mijn vriend en ik hebben wel gewoon sex gehad de afgelopen maand. en nu heb ik weer pijnlijke borsten opgezette borsten. Last van mijn ontladting net zoals bij mijn vorige "tijdelijke" zwagerschap. Ik wil heel graag testen maar durf het niet. ik zou dan nu 4dagen overtijd zijn. ik zou dus na een miskraam meteen weer zwanger kunnen worden????

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja hoor dat kan zeker, dat zie je wel aan mij :) gewoon morgen meteen testen!!  Ik merkte het ook aan mijn borsten.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wil ik ook we. Maar ben zo bang voor de teleurstelling. Omdat ik het heel graag wil. en de vorige miskraam nog vers in mijn geheugen staat. Met het verdriet die ik daar van had. Zullen die hormonen nu alweer zo heftig aanwezig zijn ;-) of zullen ze nooit zijn weg geweest.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik snap het, ik had het ook. Mijn streepjes voor de miskraam waren heel vaag en de streepjes van mijn zwangerschap nu zijn super duidelijk dus eigenlijk wist ik wel dat die streepjes niet van de miskraam nog konden zijn. Misschien nog een paar dagen wachten dan? Maar als ik jou was zou ik testen, maar zo ben ik.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden