anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 5 reacties

 

Beste vrouwen,
 
Ik zou jullie vriendelijk willen vragen om mij te helpen in mijn afstudeeronderzoek door onderstaande enquête in te vullen.
 
De titel van de enquête is "Zwangere vrouwen en de keuze voor een ziekenhuis". Jullie feedback is belangrijk!

Zoals de titel al aangeeft betreft het een enquête voor zwangere vrouwen.

Indien je zwanger en woonachtig bent in Noordoost of Zuidoost Brabant, in een van onderstaande postcodegebieden wil ik je vriendelijk vragen om deel te nemen aan de enquête. Onder de deelnemers zullen 15 cadeaubonnen worden verloot van de Ici Paris.

Het betreft de postcodegebieden:

5091 t/m 5096
5150 t/m 5154
5200 t/m 5298
5340 t/m 5765
5820 t/m 5846
6020 t/m 6028

Indien je zwangere vrouwen kent wil ik je vriendelijk vragen om hen te attenderen op deze enquête. Het is erg lastig om alleen via je eigen netwerk een groot aantal respondeten te werven.

Via de link https://www.surveymonkey.com/s/YRQBWLG

Mijn dank is groot.

Met vriendelijke groet,

Stijn Lemmens

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oh my god..... sommige mensen kunnen ook NIET lezen hea.... misschien wordt het tijd om terug te gaan naar groep 3 cmdstudent!? Alhoewel je zo te zien uit België komt, dus dan wordt het tijd om terug te gaan naar het eerste leerjaar, groep 3 kennen jullie niet. Dit is een forum voor zwangere vrouwen, niet voor enquetes, reclames etc.....!! Dus laat die enquetes lekker voor wat het is!! En inderdaad Awjager, wat wij wensen is een gezond kind, een goede zwangerschap zonder kwaaltjes, pijn en last, en een pijnloze bevalling, maar dat gaat helaas niet altijd op!!! Misschien verstandig om DAT in je enquete te zetten Stijn Lemmens?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Na het invullen van bovenstaande enquete, zouden jullie deze dan ook in willen vullen? HEEL ERG BEDANKT!  http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=162299

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Geloof me meid dat gaat niemand hier doen

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Dit forum is niet bedoeld voor enquetes en reclames van bedrijven etc. Bij de aanmelding staat ook duidelijk aangegeven dat dit niet mag.....

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wat wij wensen stomme vraag vind je niet een gezond kind dat wensen wij

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden