anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 3 reacties

 

Ik ben een vrouw van 44 jaar en wordt bijna alweer 45 jaar. Nog nooit is het moment daar geweest, om te gaan voor een kindje. Heb een relatie gehad van bijna 12 jaar, maar ik vond het onverantwoord om toen een kindje te nemen. Nu zit ik in een situatie dat het veilig zou zijn, om te gaan voor een kindje. Maar nu zit mijn leeftijd niet mee. Van alles gaat door mijn hoofd. Gevoelsmatig, wil ik zo graag.. maar als ik realistisch ben en blijf, vind ik ook weer erg eng allemaal en ga ik enorm twijfelen.

 

Hoe gaan jullie daar mee om? 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo Jetabaja.   Ik heb IVF gedaan. Daar zit een leeftijdsgrens aan (ik had ivf voor medische reden en ben 30 jaar, kan dus niet met je meepraten daarover), maar ik weet dus niet hoe dat bij eiceldonatie zit. Kijk eens op  www.freya.nl. Deze site is speciaal voor mensen met een (niet vanzelfsprekende) kinderwens. Dus IVF, etc en ook eiceldonatie. Staat ook aardig wat info op. Wie weet heb jij geen eiceldonatie nodig, maar een andere vorm om de vruchtbaarheid te vergroten. Verder vind ik je leeftijd geen morele bezwaren hebben!! Dit zeg ik, omdat er ook anders gedacht wordt en ik vind dat je je daar helemaal niks van aan moet trekken. De mensen kunnen niet in jouw hart of hoofd kijken!   groetjes,   Brenda

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik denk dat je het best eens raad vraagt aan je gynaecoloog welke risico´s daaraan verbonden zijn.. Ik zou eerst eens goed informeren bij artsen of gynaecologen voor je effectief de stap zet! Iemand die ik ken is op haar 38e ook nog bevallen, maar dat is natuurlijk nog eens 7 jaar verschil..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Thanks voor je reactie mylove.. vandaag bij de arts geweest.. hij wilde me niet meteen door verwijzen naar de gynaecoloog.. maar nu gaat hij ons doorverwijzen.. spannend allemaal hoor..  we zitten dan te denken aan een eiceldonatie.. iemand ervaring hiermee?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden