anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

Ja, daar is het! De wens om zwanger te worden, en een kindje op de wereld te brengen.

Ik ben getrouwd geweest en tien jaar geleden gescheiden en heb langzaam maar zeker afscheid genomen van het idee van een zwangerschap. Maar nu is het er plotseling, en ik ben 45! Een hele diepe wens om toch zwanger te worden, en desnoods deze weg alleen te gaan, zonder partner.

Ik ben benieuwd naar mensen die er alleen voor staan, en naar vrouwen zoals ik, die op latere leeftijd kinderen (willen) krijgen. En ik ben benieuwd naar (alternatieve) leef- en geneeswijzen die de vruchtbaarheid kunnen bevorderen. Ik hoop dat jullie mij jullie ervaringen willen delen...

Lieve groet,

Dineke

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo Dineke,   Daar vertel je toch wel wat hoor! Ik ben nu bijna 41 en wil graag voor een 2e gaan, hebben een dochter van 4 nu. Ik had een aantal jaar geleden de grens bij 40 gelegd, maar nu schuif ik toch door qua leeftijd. Of ik tot jouw leeftijd zou gaan weet ik niet, maar daar is iedereen vrij in.   Heb je dit al met je huisarts besproken? Lichamelijk gezien he, of alles nog kan? Cyclus nog netjes in orde? IVF ed doen ze volgens mij tot 43 jaar, maar dat weet ik niet 100% zeker.   Van alternatieve leefwijzes heb ik geen idéé..... Wij `doen` het gewoon nu zonder en zien wel. Als het niet lukt, heb ik daar ook vrede mee. Ik voel mn cyclus nog heel goed en heb die ook netjes in orde nog.   Nou sterkte en succes!   Ben erg benieuwd naar de ontwikkelingen romdom je!   P.s. weet je al een donor? Wel zo handig he ;)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden