anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Hi dames,

Ik ben nu 6 weken en 4 dagen zwanger en heb sinds een paar dagen onwijs last van misselijkheid. Moet vaak overgeven en kan bepaalde etenswaren niet ruiken of eten. Bijvoorbeeld: eieren.. Voor mijn zwangerschap at ik dit dagelijks,nu echt niks.
Ook moeite met het eten van warm voedsel. Dat leidt ertoe dat ik eigenlijk niet weet wat ik savonds moet eten. De hele dag door brood lijkt me niet voedzaam voor de baby. Fruit eet ik heel veel...met groenten kom ik niet verder dan tomaat en komkommer.
Ik ben heel benieuwd of er meer dames last hebben hiervan en of jullie tips hebben voor recepten waar je niet misselijk van wordt en veel voedingsstoffen binnen krijgt.
Hebben jullie ook al dingen die je absoluut niet kan eten of ruiken?

Groetjes,

Alissa

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik zou me der niet zo druk om maken hoor. ik heb de eerste weken ook haast niks gegeten je eetlust komt vanzelf wel weer. Mijn eetlust kwam ook weer en is nu weer weg. Zolang ik me goed voel is er niks aan de hand en je kindje neemt wel van jou wat er allemaal nog is. Ik denk dat iedereen weer verschillend in is met waar je wel of niet misselijk van word. Ik vind het eten gewoon goed ruiken maar de afvalbak mag mijn man verschonen hahahaha. Mijn reuk is wel sterker maar ik heb niet van bepaalde voedsel dat ik zeg van bah zeg nee helemaal niet. Ik zeg als jij je brood gewoon kan eten eet je toch wat meer brood dat warme eten komt wel weer.  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wat awjager zegt.... En onthou, je baby pakt toch alles wat ie nodig heeft, en dat is nu nog niet zoveel omdat ie nog van z'n dooierzak voeding krijgt. Maar jij gaat eerder iets tekort komen dan je baby

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden