anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 5 reacties

 

hi dames,
Ik heb maandag de 20 weken echo. Ben zwanger van de eerste. Ik weet waarnaar ze gaan kijken en waar ze opletten. Maar zijn er nog andere dingen die ik kan verwachten?
Vinden jullie die echo ook zo spannend? Ik tel de dagen af tot het zover is.....Is dat heel erg?

Groetjes happyme

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi Aanstaande mama`s jullie zitten nu precies in een week dat je DE echo gaat krijgen en te horen gaat krijgen of het een meisje of een jongentje is. Leuk moment om de babykamer aan te passen. in roze of blauw tinten. MAAR.. misschien zit je ook wel te denken aan een bolle buiken shoot voor later als herinnering maar ook leuk om aan je kleinte uit te leggen dat jij ooit in jouw buik heeft gezeten en hoe TROTS er was .. wellicht een perfect moment om dit vast te laten leggen?? Ik ben namelijk opzoek voor mijn portfolio naar modellen LET OP! in November pas want het mooiste is tussen de 30 en 36 weken een shoot te doen dan is je buik het bolst en is het kindje nog niet ingedaald. vind je het leuk om bij mij een shoot te laten doen op locatie? stuur mij dan ZSM een berichtje het word een buiten shoot wat natuurlijk prachtige beelden opleverd zeker als het misschien wel heeft gesneeuwd. de kosten zijn niet duur 50 euro keuze uit 5-8 mooiste foto`s of je kunt alle foto`s afnemen voor een meerprijs deze worden dan niet bewerkt alleen de 5-8 mooiste foto`s de locatie is in omgeving Rotterdam. uiteraard een voorspoedige zwangerschap toegewenst!! Gr shirley.   emailen kan naar shirleyaudrina@outlook.com

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ja wij wilden het graag weten :) Het wordt een mooie jongen :D Ze vroeg me ook aan het begin van de echo of we het wilde weten, want anders proberen ze de geslachtsorganen uit wat meer uit beeld te houden. 

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Heel erg leuk!! Kan je wel gericht gaan shoppen:)

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Fijn Sammy dat het tot nu toe allemaal er goed uitziet bij jouw kindje. Ik zal vast morgenavond denken, maakte ik mij hier nou zo druk om? Wilde jullie weten wat het wordt?

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik had dat ook heel erg, zo spannend :D (Ook mijn eerste) Wat je kunt verwachten.. dat wanneer de echoscopist in alles iets ziet, jij waarschijnlijk alleen maar wat vlekjes naast elkaar ziet(beentjes enzo zie je wel :P maar toen ze me de nieren aanwees, zag ik er puur wat vlekjes xD. Als iets onduidelijk is vraag gewoon wat het is :) Zijn ze wel gewend volgens mij xD Nu ik er zo over nadenk, was nogal zenuwachtig en als ze even stil was was ik bang dat er iets mis was. Gelukkig ziet mijn kindje er voor alsnog gezond uit :) Heel veel plezier en succes maandag :)  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden