anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo, ik ben nieuw hier dus zal me even voorstellen. Ik ben linda en heb een dochtertje van 16 maanden. We zijn bezig voor een 2e kindje en het is vandaag de 4e dag dat ik overtijd ben, maar elke test geeft aan dat ik niet zwanger ben. Kent iemand dit? Ben wel bij vlagen wat misselijk, maar geen gevoelige borsten. Ik word hier zo onzeker van...

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi, Ik ben ondertussen 6 dagen overtijd en hier ook de testen negatief. Heb afspraak gemaakt bij de dokter. Mijn klachten zijn: misselijk, duizelig, last ter hoogte van liezen, en geen gevoelige borsten. Ik snap het ook niet wat er aan de hand is... k begrijp je wel volkomen dat het onduidelijk is .

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi linda ik ben ook nieuw hier. ben vandaag 2 dagen overtijd ook test negatief. maar weet al 2 weken dat ik zwanger ben....waarom? tsja had vorige week opeens pukkels normaal nooit en heb steeds krampen en met vlagen misselijk of duizelig en hele vage droom gehad en moe. mn gevoel zou me wel heel erg in de steek laten als blijkt dat ik niet zwanger ben. maar goed.....morgen ochtend maar weer een testje er tegenaan gooien.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden