anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo ik zal maar gelijk mijn situatie uitleggen.

Ik en mijn vriend hadden allebei werk. Hij een vaste baan en ik net een nieuwe baan.
Toen kwamen we erachter dat ik zwanger bleek te zijn (niet gepland) maar harstikke blij mee.
Nu werd ik dus ontslagen wat natuurlijk niet mag met reden zwangerschap maar dat was nog een heel gedoe. Ik ben zelf twintig jaar dus geen recht op hulp van instanties. Heb al die maanden wel nog gessolliciteerd. Nu is het bedrijf waar mijn vriend werkte failliet verklaard en heeft hij voor korte tijd ww gehad. We zitten nu dus allebei zonder baan. Laatste optie is bijstand aanvragen en daar zijn we nu mee bezig. Maar ik vraag mij dus af, zijn er nog andere opties? Ik ben ecbt radeloos want ik wil het beste voor mijn kind straks en we zijn de zwangerschap in gegaan met allebei een baan en goede hoop en alles valt in duigen..

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Zowiezo die uitkering aanvragen want zonder geld kun je niet leven. Je vriend moet op alles wat los en vast zit gewoon solliciteren er is momenteel geen mogelijkheid om wensen te hebben. Jij kan wel solliciteren maar dat schiet niet op wacht daar mee tot je ukkie er is en begin na 3 maand na de geboorte met solliciteren dan kun je er weer tegen aan. Onze situatie is niks anders ik heb geen werk meer en mijn man is nu ook werkeloos wij krijgen straks ww en de ellende is we weten nog niet eens hoeveel dus ik kan ook niks veranderen bij de toeslagen. Mijn man solliciteerd ook op alles wat maar een vacature is we moeten wel

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heey, Ben je lid van een vakbond? Je kunt eens een advocaat om raad vragen.. wat een klote zooi zeg! Als ik je vriend was, zou ik gewoon solliciteren op alles wat los en vast zit! Voor jou zal het niet gaan om op dit moment een baan te vinden, dus solliciteren heeft niet veel zin.. Heel veel sterkte!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden