Anoniem 7 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo.

Sinds afgelopen zondag heb ik een constante pijn in mijn onderbuik. Ik ben al bij de huisarts geweest om zo goed als alles uit te sluiten. Geen blinde darm ontsteking, geen blaas ontsteking, geen urineweg infectie, geen baarmoeder ontstemming en ook niets mis met de eierstokken. Alles is Door de huisarts geconstateerd en dus niet met een echo.

Bij de artikelen lees ik wel dat je in het begin last kun hebben va buikpijn Door het oprekken van de baarmoeder. Ik vind het lastig om informatie te vinden over aanhoudende pijn in de onderbuik. Het voelt als een soort menstruatie pijn en dan constant.

Wat zijn hier de ervaringen mee van mensen die al eens zwanger geweest zijn. Mijn nod is pas over 2 weken en mijn eisprong is tussen zondag en dinsdag geweest.

Groetjes Jess

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 7 jaar geleden

This is a download of the video xvideos! It needs to be converted, youtube mp3! It has saved in youtube ダウンロード to MP3!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden