anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo iedereen,
sorry als jullie gek worden van zulk soort vragen maar ik kan nergens dit specifieke verha vinden.

Ik heb een aantal weken geleden bloed laten prikken omdat ik de hele tijd superr vermoeid was en puntbloedinkjes in mn bovenbenen had. Ik ben op praktisvh alles getest, suikerziekte, schildklier, Bloedarmoede,lyme, etc! Alles behalve zwangerschap omdat ik een mirena spiraaltje heb. Hier kwam helemaal niks uit.
de puntbloedinkjes verdwenen weer maar vermoeidheid blijft in mindere of meerdere mate. Ook heb ik de afgelopen maand bijna elke dag hpofdpijn. Het meest frapante nu is dat ik sinds een week constant een zeurende kramp heb in mn onderbuik, afwisselend links en recht en midden & het straalt regelmatig door naar mn onderrug, niet naar mn bovenbenen. En sinds die krampen doen ook mn borsten zeer, ze zijn gespannen en die svhijf onder mn tepels is duidelijk gezwollen en doet pijn bij aanraking. De mirena heb ik nu 11 maanden, ik werd altijd nog ongeveer elke maand/anderhalve maand ongesteld maar heb nu al zeker 5 weken (heb t niet bijgehouden, maar dus op zn minst 5 weken) geen druppel verloren. De huisartszei tegen mjj dat als ik na een half jaar nog steeds ongesteld werd, dat dat zo zou blijven. Maar ja, ben voor mijn gevoel nj echt aan de late kant!

Het leukste van dit verhaal is, heb met 2 testen gedaan en beiden warem negatief.
nu weet ik het al helemaal niet meer. Ik ben zeker niet bezig met zwanger worden dus het kwam pas in me op vanaf dat mijn borstem (al 5 jaar lang stabiel een cup A) zo n pijn gingen doen. Ook is mijn buik opgeblazen en heb ik constipatie afgewisseld met diarree terwijl ik niet aangekomen ben.

Mijn vraag aan jullie is nu, heeft iemand iets vergelijkbaars meegemaakt? Komen de symptomen door het spiraaltje of zou ik te vroeg getest hebben? Ik weet het echt niet meer.

Alvast heel erg bedankt voor de reacties.

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Zwangerschapssymptomen kunnen heel uiteenlopend zijn en als je rekent op een zwangerschap, dan denk je heel vaak zwangerschapssymptomen te voelen. Het beste is nog altijd voortgaan op wat de zwangerschapstest uitwijst. Denk je dat er iets misgelopen is met de test, een tweede uitvoeren. Ben je al een tijdje overtijd en blijven de symptomen aanhouden, een arts raadplegen.

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

heeft iemand hier op gereageerd?? Of was je inderdaad zwanger? Ik heb ook heel veel zwangerschaps symptomen maar ook een negatieve test!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

hallo iedereen, ik zou wat info willen of tips over wat ik zou moete doen nu? Mijn verhaal: ik ben maand geleden gestopt met de pil om zwanger te kunnen worden de eerste maand heb ik mijn regels gewoon gekregen op het juiste tijdstip zoals altijd nu is het de de keer dat ik mijn regels zou moeten krijgen maar heb ze nog steeds niet ben nu al 3 dagen overtijd. ben heel moe & futloos. onderaan rugpijn op sommige momenten. misselijk. krampen in de buik. wat ik ook heel fel heb gehad is witverlies en heb ik nu nog steeds maar iets minder hevig. heb een test gedaan en die was negatief, wat zou er kunnen mis zijn of wat raden jullie me aan ? ?

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik heb ook een mirena gehad, vijf jaar lang. Werd er niet ongesteld door maar had wel elke maand rond mijn cyclus dagen last van zere borsten. Als je twijfelt gewoon even laten testen bij de huisarts.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Ik zelf heb mirena gehad, en regelmatig gehad dat ik dacht echt zwanger te zijn... zere borsten opgezwollen buik enzovoort... Maar was allemaal loos allarm als je zeker wil weten even vragen via je huisarts toch bloed te prikken op zwangerschap... Ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden