anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 11 reacties

 

Hallo allemaal,

Ik ben linnie 26 jaar en mijn vriend en ik zijn deze week begonnen om te oefenen voor een kindje.
Ik ben al 6 jaar niet meer aan de pil oid dus is gelijk een goede kans.
Ik hoop binnenkort mijn eisprong te hebben (vandaag of morgen) dus al lekker geklust.

Ik wilde een onderwerp openen im gezellig te kunnen kletsen met de meiden die allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Liefs , linnie

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoe staat het inmiddels ervoor met iedereen???

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo dames, Ik ben nieuw hier en ook totaal onervaren met het zwanger worden hihi. En jullie raden het al de eerste vraagjes gaan al door mijn hoofd. Daarom start ik dit forum. Wij zijn net gestopt met de pil (ongeveer 10 jaar gebruikt) op 25-10 ben ik ongesteld geworden (na de laatste pil, dus nog geen echte menstruatie). Hierna ben ik begonnen met de Clearblue ovulatietesten met hormoonindicator, jaja een ongeduldige vrouw ;) Nu is het zo dat ik 2-11, 3-11 en 4-11 een knipperend gezichtje had (hoge vruchtbaarheid) dus ik verwacht een deze dagen de piekvruchtbaarheid. Nu voel ik vanalles in mijn lichaam gebeuren wat ik als leek op dit gebied niet kan plaatsen en dus graag jullie ervaringen zou horen. Ik heb 2-11 en 3-11 last gehad van een soort spierpijn (trekkerig gevoel in de onderbuik) niet heel pijnlijk maar het was er wel. (sinds 2-11 dagelijks vrijen). 3-11 in de avond kreeg ik wat last van de onderrug. Vandaag 4-11 heb ik al de gehele dag op verschillende momenten erge steken onder in de buik (messteken), het spierpijn gevoel is overigens weg. Ook had ik vanmorgen nog wat last van de onderrug. Maar vanochtend toen ik op de wc zat kwam er na het afvegen een bruinige slijmerige bloeding. Niet echt bloed meer bruin met heel klein beetje bloed, dit is maar een keer gebeurd tot nu toe. Ik heb ik een opgeblazen gevoel in mijn buik. Nu vraag ik me af is dit ovulatiepijn of komt dit door de pilstop of is het iets anders? Wat denken jullie ervan? Liefs mevrouwtje ongeduld ;)

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi hier hetzelfde begin september gestopt met de pil. In middels zit de 3de ronde er aan te komen. Ik heb n korte cyclus vandaar(26-28 dg). Nu in de laatste dagen vd menstruatie dus volgende week weer klussen!! Erg spannend allemaal. Ik was afgelopen maand er echt van overtuigd dat ik zwanger was. Veel symptomen. Helaas houd je lichaam je weleens voor de gek! Op naar de volgende ronde!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Nou, ik werd gewoon ongesteld hoor! Even balen inderdaad en weer verder. Het verrast me wel hoe je jezelf voor de gek kan houden. Deze ronde probeer ik het wat meer los te laten!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi Hele-1. Ja dat wachten is vervelend.. Hier nog geen positieve test, wel een cyclus gehad van 32 dagen dus vrij netjes. Ook niet erg, was net weer gestopt met de pil. Ik dacht inderdaad ook van alles te voelen en dacht dat ik zwanger was, maar werd dus gewoon ongesteld :( Even 5 minuten balen en dan weer verder hoor.. Ben je nog ongesteld geworden? Ben ook wel benieuwd naar de rest hier :)

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi allemaal, Ik sluit me ook graag aan. Wij zijn sinds augustus gestopt met de pil. Sindsdien 2 keer ongesteld geweest, wilde zelf graag in ieder geval 2 keer een cyclus gehad hebben om echt te ontpillen. Mijn cyclus is regelmatig en ik zou ipc morgen/zaterdag ongesteld worden. Sinds 4 weken gebruiken we geen condoom meer dus het zou zomaar kunnen dat ik zwanger ben. Ik voel ook van alles aan mijn lijf. Ik ben er echt veel meer mee bezig dan ik had gedacht en hoop natuurlijk dat ongesteldheid weg blijft! Hoe gaat het bij jullie? Al positieve testen gehad? Liefs...

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi allemaal, Ik doe ook graag mee. Eind augustus gestopt met de pil en druk aan t klussen;) Wel spannend nu hoor

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo allemaal.   Ik wil me ook graag aansluiten bij deze groep :-) Toch fijn om ook verhalen van anderen te lezen. Twee weken geleden gestopt met de pil (na twee strips i.v.m. een vakantie) Nu net ongesteld geweest en volgende week vruchtbare periode als het goed is :) Afgelopen jaar 1 miskraam gehad en 1 chemische zwangerschap zoals ze het noemen. Nu gaan we er weer met volle moed voor :) Nieuw begin. Lastig dat de tijd zo langzaam lijkt te gaan tot je vruchtbare dagen he? ;-) Liefs en succes allemaal! :)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoihoi Wij zijn in juli gestopt met de pil.. Zondag/maandag weet ik of ik ongesteld zal worden of zwanger ben.. Spannend! 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoi hoi sluit me ook graag aan,   wij zijn ook eind augustus gestopt met de prikpil  en nu af wachten hoelang het gaat dure.ohh zo spannedddd..!!    

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden