anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 13 reacties

 

Hoihoi allemaal,

Ik slik al een paar jaar de pil en nu ben ik in december vaak mijn pil vergeten.
Toen ik ongesteld moest worden werd ik het niet. Ik ben naar de dokter gedaan, die heeft mij een test mee geven en daar kwam uit dat ik niet zwanger was. Maar ik werd niet ongesteld. Toen heb ik weer gebeld, en moest ik bloedprikken.
Er kwam uit 0,5 HcG. Dus niet zwanger. Ik was toen 1 week overtijd.
Dus ik begonnen met mijn pil na de stop week.
Maar nu ruim week verder heb ik rare pijn bij mijn liezen en daar boven.
Nou lijkt net of dat bandenpijn is ofzo. Omdat ik overal lees dat dat al zo vroeg kan.
En heb het nooit eerder gehad.
Is het mogelijk dat ik toch zwanger ben ondanks dat er toen uit de test kwam van niet?
Dat ik misschien te vroeg getest heb?

Liefs mij

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 13 reacties.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo iedereen, Ik ben 1 jaar geleden mama geworden van een flinke zoon. Dit was een geplande zwangerschap, ik wist vrij snel dat ik zwanger was. Opgezwollen borsten en zeer pijnlijk ontzettend moe oppeenq al mijn kleren te klein en kotsmisselijk! Ik was enkele maanden voor het verwijderzn van mijn spiraaltje van levensstijl veranderd met het oog op zwanger worden ben ik gestopt met roken en dronk ook geen energydrankjes meer. Jammer genoeg ben ik hierin volledig hervallen na de bevalling. 6 weken na de bevalling liet ik een spiraaltje plaatsen. Nu kamp ik al enkele maanden met het idee dat ik zwanger ben. De bruine streep van mijn eerste zwangerschap is nog steeds niet weg en ik denk dat ze zelf terug donkerder geworden is. Ook de dikke zwarte haartjes van mijn eerste zwangerschap staan terug op mijn buik. Ik ben ontzettend moe en humeurig. Heb echt nergens zin in. Heb dus al 4 tests gedaan en alle 4 negatief. Nu sinds 2 weken ook een buikje en plots 3kg bijgekomen. En ik denk nu ook vanalles te voelen in mijn buik precies schopjes... (maar telkens ik beweging voel in mijn buil haat dit meestal gepaard met winderigheid) mijn onderrug en heupen doen ook pijn en met het warme weer deze week waren mijn schoenen plots 2 maten te klein! Kan het dan toch waar zijn? Of zit het tussen mijn 2 oren. Heb geen last gehad van mijn borsten of misselijkheid...

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hallo dames!Heeft iemand ervaring met de ovulatietesten? Heeft het bij jullie geholpen om zwanger te raken? Groetjes, eh.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Goedeavond ik heb 17feb mijn regels gehad we zijn nu de 29ste maart en heb men regels nog altijd niet gehad ?? Zondag heb ik de hele dag het zuur gehad en lichte krampjes ik heb een cyclus van 21 dagen...wat denken jullie hier van ??!!! Groetjes Dana..

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja wachten duurt lang als je graag wilt testen

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi hoi .. ik ben sinds maart gestopt met de pil .. sindsdien heb ik om de ongeveer 2 weken mijn menstruatie. Nu weet ik dus niet vanaf wanneer ik terug moet tellen om een test te kunnen doen wat ik al meerdere keren gedaan hebij (negatief) zo heb ik af en toe zo'n erge rugpijn die langzaam op komt.. en niet te houden is! En een opgezette buik en prikkelende tepels..steken rechts onderbuik. Nu kan ik dus niet wachten tot wanneer ik eindelijk kan testen zou ik zwanger kunnen zijn pff wat kan wachten erg zijn hihi Mvg M.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mijn menstruatie blijft uit had ik vergeten erbij te melden

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo, Ik ben 19 jaar en voel me al een tijdje niet goed. Ik ben al een tijdje gestopt met de pil sinds vorig jaar september als het niet eerder is, na mijn stop ben ik onregelmatig ongesteld geweest dat kan kloppen omdat ik gestopt ben, maar rond november ben ik 2 maanden niet ongesteld geweest waardoor ik begon te twijfelen ik heb meerdere malen een zwangerschapstest gedaan maar die waren negatief, in januari begon ik me misselijk te voelen en had ik last van braken tot overgeven ik ben de laatste tijd vaak moe en voel wel lichte duwtjes in me buik maar die zijn dan vaak ook snel over wel heb ik vaak last van hoofdpijn vorig maand kreeg ik 2x een bloeding een van 4 dagen en de 2de van bijna een week en dat allebei in het zelfde maand wel heb ik onveilig sex met mijn partner en dat al langer dan een half jaar pliesssss helpp ben ik nou zwanger?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik denk dat het beste dat je kunt doen is even naar een verloskundige of je huisarts gaan om te vragen voor een echo. Het komt wel eens (niet vaak) voor dat een test negatief blijft uitslaan maar je toch hartstikke zwanger bent. Ook kan het zo zijn dat je het begin van je zwangerschap (als je zwanger bent ) het niet door hebt gehad en geen test hebt gedaan, ik weet niet precies wanneer je hebt getest natuurlijk, maar na een aantal maanden verdwijnt het hcg hormoon uit je lichaam tijdens de zwangerschap omdat dit alleen in het begin van je zwangerschap 'nut' heeft om maar zo te zeggen. Ik zou echt zeggen ga even naar de huisarts of verloskundige (ik zou verloskundige doen omdat die sneller een echo maken) Ook als je niet zwanger bent zou het kunnen dat je misschien iets anders hebt waardoor je misselijk bent en die hoofdpijnen hebt. Het onregelmatige ongesteld zijn als je zwanger wilt raken lijkt me vrij lastig omdat je dan niet precies weet wanneer je eirond is enzo. Misschien kan een huisarts of verloskundige je hiermee helpen. Succes!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben benieuwd, hoor graag het vervolg!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik denk inderdaad ook dat mijn cyclus in de war is. Was voor de zekerheid nog even naar de dokter gegaan en die zei ook dat ik moet wachten tot mijn stopweek en anders opnieuw weer testen! Dus ik ben benieuwd ;-) altijd ff spannend!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden