anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo Allemaal,

 
Ik ben nieuw hier, ik zou graag van mensen willen weten wat hun ervaringen zijn na hun miskraam.
Ik en mijn vriend zijn bezig voor ons eerste kindje, afgelopen oktober gestopt met de pil. Het was toen gelijk raak, prachtig moment, alleen toen helaas een mk gehad op 29 nov. 
Heel verdrietig, maar ook fijn om te weten dat je allebei vruchtbaar bent.
Het heeft bij mij 3 maanden geduurd voor ik weer ongesteld werd voor het eerst, 21 febr.
Sindsdien geen menstruatie meer gehad. zit nu op dag 49. Afgelopen zaterdag getest met CB digital en die was negatief. 
Ben in febr. bij de gyn geweest en die vertelde mij dat na ik eenmaal mijn menstruatie zou hebben gehad hij weer "normaal"op gang zou komen.
Wat is jullie ervaring hiermee? Hoe zag jullie cyclus eruit daarna? Ook na die eerste menstruatie na de mk?
 
Zou het fijn vinden om jullie ervaring hierover te horen.
 
 
Alvast bedankt allemaal!

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Beste Linn23, Was je cyclus voor de miskraam wel regelmatig? Zelf heb ik een cyclus die alle kanten op gaat, van maar een paar dagen tussen twee menstruaties tot maanden tussen 2 menstruaties. Frustrerend als je zwanger wilt worden want je krijgt telkens hoop dat je toch zwanger bent.  Aangezien mijn cyclus altijd onregelmatig was kan ik niet zeggen dat hij veranderd is na miskramen. (mijn miskramen zijn lang geleden, voor mijn vorige zwangerschappen). Bij mijn tweede had ik een miskraam en was ik een maand later zwanger, daar zat niet eens een menstruatie tussen. Je ziet, het kan alle kanten op. Vertrouw je het niet, over 4 dagen weer testen en anders even terug naar de gyn.   Groet, Happy3

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb 2 x een miskraam gehad een van 4weken en een van 5 weken. Mijn periodes zijn toen altijd meteen de volgende maand nadien terug gekomen. Mijn laatste miskraam was vorig jaar in augustus. Nooit de pil genomen oldat ik een tussenschot heb in mijn baarmoeder. Heb nadien ook weer veel geoefend om terug zwanger te geraken, tot in februari dit jaar had weer mijn periode niet gekregen opvde dag dat ik ze normaal gezien moet hebben. 2dagen nadien test gaan halen was positief. Nu gelukkig ben ik 19weken,maar heb nog altijd een bang hartje dat het mis loopt. Ik hoop van niet. Alles is naar het schijnt goed in orde met de baby, maar na een paar liskramen blijf je hopen op een goede afloop volgens mijn mening.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden