anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo allemaal,

 

Ik zal m even voorstellen want ik ben nieuw op dit forum. Ik ben Samantha ben 30 jaar en woonachtig in uid-holland....Ik ben nu een aantal weekjes zwanger. Ik ben al eerder zwanger geweest,maar helaas heb ik naar 9 weken een miskraam gehad:(

Ik ben momenteel erg onzeker in me zwangerschap,ik hoop zo dat het goed zal blijven gaan. Maar ik had eergisteren ontzettende buikkrampen,ben toen naar de vrloskundige geweest en die heeft een echo gemaakt. Volgens haar berekeningen zou ik vanaf de eerste dag van me menstruatie ongeveer 6 weken zijn. Toen we naar de echo keken was er allen een vruchtzakje te zien,zij zei toen da het twee kanten op kan gaan of ik ben korter in verwachting dan verwacht of een miskraam. Maar volgens mij eigen berekeningen zou ik vanaf ongeveer me bevruchting +- 6 maart nu ongeveer 4 weken zijn. Hoe moet ik het nu eigelijk berekenen?,want als ik 4 weken zou zijn dan is het natuurlijk nog te vroeg voor de echo?

 

 

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Je krijgt de eerste 2 weken 'cadeau'. Volgens alle berekeningen wordt het uitgerekend vanaf de 1e dag van je laatste menstruatie. Op het moment dat je daadwerkelijk zwanger wordt ben je dus eigenlijk al 2 weken.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden