anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 10 reacties

 

Ik heb afgelopen dinsdag mijn eerste echo gehad. Het kindje was wat klein, dus nu moet ik over 2 weken weer komen om te kijken of de baby gegroeid is. Nu maak ik me een klein beetje zorgen.. Heeft iemand dit ook gehad? De persoon die de echo nam zei dat de eerste echo bepalend is voor hoe de zwangerschap zal verlopen.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 10 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Even een update; baby was nu groot genoeg :D helemaal blij mee :)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ze zeggen dat soort dingen veels te snel terwijl er eigenlijk helemaal niks aan de hand. Die ukkies kunnen ineens groeisprongetjes maken van de ene echo lijkt het te klein en de echo er op volgend is ie weer iets te groot duhhhh ze gaan veels te veel vergelijken met het gemiddelde kijk daar niet zo strak na als er dingen mis zijn kom je daar snel genoeg achter maar dat zal reuze meevallen hoor.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Helemaal eens met Awjager! Mij hebben ze een keer laten schrikken door te zeggen: je kindje loopt kwa groei ruim een week achter dus we gaan je een week terug zetten. Toen ik vroeg hoever ze dacht dat ik was, bleek ze het op de dag goed te zeggen dus was mijn kindje wel goed kwa groei.  Probeer niet teveel te stressen, je kindje groeit toch wel! Ik ben zelf 10 weken lang echt kots en kots ziek geweest maar de groei van mijn ongeboren baby is niet achtergebleven. Terwijl ik zelf 7,5 kilo was AFGEVALLEN en tekenen van uitdroging vertoonde. Naar mijn idee moeten ze wat voorzichtiger zijn met bepaalde uitspraken!  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik vind het echt fijn om dit te lezen, dat in elk geval niet de enige ben :) Misschien komt het ook omdat het mijn eerste kindje is. Ik word er soms zo onzeker van^^

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Dat stelt me wel wat gerust :)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik zou me daar nu niet druk om maken bij mij werd ook gezegt dat mijn kindje erg klein was. Aan het einde van de zwangerschap zei er ineens 1 dat mijn kindje juist heel groot was. Bij de geboorte een gemiddelt kindje.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Toch bedankt voor je reactie :) Ik denk dat ik gewoon de volgende echo moet afwachten en me niet zo druk moet maken. Ben echt een stresskip :P

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heey, Kan het niet zo zijn dat je minder ver bent als dat ze denken? Dan is je kindje natuurlijk ook kleiner..

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hey Carola :) Dat was ik inderdaad^^ Maar alsnog is het kindje een 6 mm te klein. Dat lijkt niet veel maar als je bedenkt dat ik 9 weken zwanger ben en het kindje nu 25 mm zou moeten zijn, is dat best veel :/

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hmm, daar kan ik je niet bij helpen. Ik heb alleen ervaring met kleinere kindjes bij de bevalling terwijl ze groter geschat werden. Mijn ouste werd op 4kg geschat en was 2985 en de jongste werd 3,5kg geschat en was 3180..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden