anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 6 reacties

 

Ben er gisteren achter gekomen dat ik na 1,5 jaar toch eindelijk zwanger ben (een flinke huilbui en 4 positieve testen later).
Ik heb een beetje zitten rekenen en zou nu ongeveer 4 á 5 weken zijn..
Nu heb ik al flink wat moeite met mijn mond dicht houden, over 3 weken heb ik pas mijn eerste echo.
Het besef dat het nu raak is heb ik nog niet, het lijkt wel een gedachte.
Maar toch maak ik me al bang, wat nou als.....
De constante vragen blijven toch wel in mijn hoofd spelen, ik wil zo graag dat dit goed gaat!
Graag zou ik het a.s zondag willen vertellen tegen mijn schoonouders en schoonbroer en zus.
Zou ik dit nu wel doen? Of kan ik toch maar beter even wachten?
Vind het zo moeilijk!
Hoop dat jullie raad weten en me hopelijk nog een beetje gerust kunnen stellen..

Liefs,

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Precies zo denk ik er ook over bij ons wisten ze het al heel snel. Toen ik met 8 weken een miskraam kreeg wist iedereen dat ook gelijk omdat wij even weg waren even alles te verdrinken zeg maar en ja zwanger drink je geen bier dus er moest wel wat mis zijn en dat was gelijk duidelijk dus geen moeilijke vragen en zo. Maar een dikke knuffel en een fijn woord. Daarna wist iedereen het weer meteen toen het raak was want ja ik op een feestje en geen drankje drinken hahaha dat valt toch wel op. en daarnaast had ik geen zin in gelieg en gedraai wat een onzin

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik heb dinsdag getest en het was meer een bevestiging voor mijn vriend want ik heb al aantal weken zere borsten, dus ik voelde gewoon dat ik zwanger was. Vorige week flink aan het overgeven geweest (hele avond, nacht en ochtend) en ik weet dat aan buikgriep maar weet nu beter haha. Voel me ook vermoeider dan normaal. Vandaag over 4 weken staat de eerste afspraak bij de verloskundige gepland, kijk er naar uit! Ben nu zo'n 4,5 week zwanger. Het voelt nog heel onwerkelijk, we vonden het mooi om hier voor te gaan in het nieuwe jaar en we zijn nu al zwanger. Super blij! Wij willen het nog niet aan onze ouders en familie vertellen maar willen eerst de afspraak met de verloskundige afwachten dus het blijft nog even ons geheimpje. Je moet lekker doen wat goed voelt en vooral lekker genieten van zo'n mooi wonder!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heey! Of je het verteld is helemaal aan jezelf, natuurlijk. Bij mijn 1e zwangerschap wist met 8 weken de "hele wereld" dat ik zwanger was. Ik vind het niet nosig te moeten wachten tot 12 weken.. als je een miskraam zou krijgen, weten de mensen dat je zwanger was en kunnen je steunen en weten wat er met je is. Als je het niet verteld, kun je je misschien heel alleen voelen?! Omdat mensen niet weten wat er op dat moment speelt in je leven? Ouders/broers, zussen, zou ik het persoonlijk al gelijk vertellen. Zij zijn de mensen die dicht bij je staan en zonodig kunnen bijstaan bij je zwangerschap. Bij mijn 2e zwangerschap hebben we gewacht tot 13 weken, toen was mijn zoontje jarig en hij mocht het, dmv een shirtje, op zijn verjaardag vertellen. Elke zwangere vrouw, kent je angsten! Iedere, waarbij het gewild is, vrouw hoopt dat het goed gaat. Dus voel je niet alleen in je angsten, want ze zijn normaal! Je hebt nu al een beschermend gevoel naar je kleintje, je wilt het beschermen maar hebt het, nu zeker nog niet, niet in de hand.. Succes!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi,    Gewoon vertrellen, het kan toch geen kwaad! Ik maakte mij ook continu zorgen en dat heeft geen zin, gewoon genieten,... Ik zou wel wachten met het op het werk te vertellen vooralleer je een attest hebt van de gyn, en zodra jij dat attest hebt dan zou ik het vertellen op het werk en het attest overhandigen. Maar in je prive kun je het vertellen! 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hey, gewoon vertellen en zoveel mogelijk genieten. Dat kan toch geen kwaad! Ik zou wel wachten met het op het werk te vertellen want ik heb er een slechte ervaring mee! Wachten tot dat je een attest hebt van de gyn en het dan pas vertellen, vanaf dat je het attest hebt overhandigd dan ben je beschermt! Geniet ervan, voordat je het weet is het voorbij!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi gewoon vertellen en er zoveel mogelijk van genieten, het helpt toch niet als je u nu zorgen maakt of niet! Ik zou wel wachten met het op het werk te vertellen tot dat je bij de gyn bent geweest en een attest hebt (ik heb er niet zo een goede ervaring mee) Geniet ervan

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden