anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo dames,

 

Ik ben hier totaal nieuw en ik zal kort mijn verhaal doen...

 

In 2012 wilde mijn partner en ik een kindje dus wij stopte met de pil, ik ben 1 x ongesteld geweest en daarna was het bingo!

Ik voelde mij ook direct hartstikke zwanger heel vermoeid en lekkere volle boobies! Mijn geluk kon niet op en ik dacht zo dat heb je snel! Helaas ging ik na een week of 10 bloeden en bleek ik een miskraam te hebben gehad!

Dat vond ik zelf heel heftig, omdat je toch al stiekem op een roze wolk zit......

Nou al met al gingen wij het weer '' proberen '' met het idee : ik zal toch wel snel weer zwanger raken.......... Nou na een jaar nog niets en 1,5 jaar ook nog steeds niets :( zo makkelijk ging het dus allemaal niet!

Nou om een heel lang verhaal heel kort te maken, kwam ik samen met mijn vriend in de mmm terecht en kwamen zij er al snel achter dat ik verstopte eileiders had ( na miskraam een bekkenontsteking opgelopen ) en dat ik niet anders zwanger zou worden dan met bijv. IVF of ICSI.Goed al die onzekerheid werd bij mij weggenomen en ik wist eindelijk waar het aan lag ( ik was heel erg opgelucht ) nou na 100 onderzoeken zijn wij afgelopen 5 september begonnen met onze eerste ivf, ik was zeer positief en dacht ik pak dit met 10 handen aan. Het leek wel of ik de hele wereld aankon......

Nou het hele proces liep volgens het boekje, ja ik had niet zoveel eitejs zoals ze gehoopt hadden, maar het waren er genoeg.Uiteindelijk had ik 6 eitjes en daarvan waren er 5 bevrucht en op 28 sept is er een embryo teruggeplaatst, ik mocht 2 weken na de punctie testen en die bleek negatief ( voelde me ook totaal niet zwanger ) maar volgens de bloedtest was ik wel zwanger en 2 dagen later kon ik dat ook duidelijk zien op mijn eigen zwangerschapstest! Helemaal happy natuurlijk , maar oh zo ongeloofwaardig want als er wel iemand zich niet zwanger voelt op dit moment ben ik het!

Het is dat ik niet meer ongesteld ben, maar anders zou ik er op zweren dat er niets gaande is.....

Ik begrijp zelf ook wel dat het allemaal nog wel heel pril is en dat ik super geluk heb gehad, maar ik voel niet eens opgeblazen boobies helemaal niets!!!!! en ik wordt er gewoon een beetje onzeker van, zeker omdat ik de eerste zwangerschap van alles voelde en die liep natuurlikj niet goed af. Ik krijg wel al snel een echo, maar ik ben zo erg onrustig....

Ik hoop dat hier mensen zijn die dit herkennen....... want ik maak mijzelf helemaal gek volgens mij!

of zullen het dan toch de hormonen zijn haha...

 

( p.s. ik ben een heel erg hormoongevoelig persoon, maar ook met ivf hormonen spuiten was ik zo fit als ik weet niet wie , maar totaal geen last van de hormonen. Ik werd er juist vrolijker door haha ).

 

alvast bedankt dames!!!

 

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hi Nori, allereerst gefeliciteed met je prille zwangerschap!! Ik kan me voorstellen dat alles nu nog heel spannend is, zier als je nog niks merkt en geen echo oid hebt gehad. Mocht dit gewedlige nieuws wat meer bij je zij bezonken, misschien is dit dan wat voor je; Ben je nèt zwanger en wil je je partner eo (schoon) ouders verrassen met dit grote nieuws? Of wil je jullie zwangerschap binnenkort bij vrienden & familie aankondigen en zoek je een originele manier? Geef je dan nu op! Tv producent Blazhoffski, de maker van o.a. Hello Goodbye en de Keuringsdienst Van Waarde, is voor een proefaflevering van een nieuw TV programma op zoek naar mensen die het leuk vinden om de aankondiging van hun zwangerschap vast te (laten) leggen in een mooi filmpje. Wij zoeken in eerste instantie mensen voor een proefaflevering, deze komt nog niet op tv. Dus wil jij straks een mooi filmpje voor je toekomstige nageslacht? Mail naar mady@blazhoffski.nl. Dan nemen wij contact met je op!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden