anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 11 reacties

 

Hallo allemaal, 

Ik heb een vraagje; onze zoon is de 22e geboren en heeft de eerste week in het ziekenhuis gelegen omdat hij niet goed genoeg dronk. 
Nu zijn wij sinds donderdagavond thuis, en geven hem sinds dien zelf de fles. Wij geven hem kruidvat voeding. Dit gaat steeds beter gelukkig. Maar wat ons opvalt is dat hij niet aankomt qua gewicht. Hierom de vraag welke voeding gebruiken jullie en komt jullie kleine er goed van aan??

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hi wij gebruiken Geitenmelk van Kabrita. Ons kindje doet het er erg goed op na wat problemen met andere voeding. Probleem is alleen dat het vaak uitverkocht is. Gelukkig hebben we nu een bedrijf gevonden die het elke maand standaard gratis bij ons bezorgd.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hier nog even een linkje van die geitenmelk https://www.familysupply.nl/webshop?keyword=1&brands=kabrita

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Onze kleine man is nu 3 maanden en krijgt al pap door zijn flesje heen in de avond niet volledig maar een paar schepjes hij vind het heerlijk en slaapt lekker. Tevredener dan dat kan ik hem niet krijgen overdag krijgt hij ook al wat van een fruithapje vind hij ook helemaal geweldig. En begint zelfs al te happen van kom maar op met dat spul. Er staat op de verpakkingen dat het pas met 4 maanden mag maar ja bij mijn vorige zoon gaf ik ook al met 3 maanden fruit en groente en pap. Mijn moeder moest mij zelfs met 2 maanden al aan het beschuit door de fles zetten. Hij vind het heerlijk en is er echt al aan toe dat merk je aan alles bij hem. Last van darmpjes nee niks noppes nada 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hai hai,   eindelijk weer eventjes tijd om een update vanaf deze kant te geven. Onze kleine man heeft duidelijk even moeten wennen aan de veranderingen, het thuis komen, en de regelmaat daar. Hij eet/drinkt steeds beter. Hj groet nu goed, en komt ook zelf als hij honger heeft. Dit deed hij niet in het ziekenhuis, maar daar kreeg hij hetgeen wat hij niet dronk ( en dus geen behoefte aan had) via de sonde toegediend, tja das logisch dan dat hij niet zelf komt. Hij zat over over vol ;-) Nu gaat het prima. snachts laat hij de laatste 2 nachten zelfs 4 uur tussen zn voeding zitten, erg fijn voor ons hihi. Ben zo blij dat hij het nu goed doet!! De 13e moeten we naar de kinderarts terug, ben beniwud.. die zal raar opkijken haha. We hadden een voedingsschema meegekregen op het feit dat hij slecht dronk. met als gevolg dat we daar n u flink boven zitten. super fijn, want das een teken dat hij goed drinkt!   Hoe is het hier?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Een baby moet per week 100/150 gr aankomen. Onze dochter was in 4 weken tijd niets aangekomen,toen kwam ik voor t eerst op het cb. Toen moest ik elke week komen bij de arts en wegen. Bij onze dochter kwam het door het spugen. Mijn kraamverzorgster bij onze jongste dochter zei dat ze al heel veel kindjes in het ziekenhuis had de afgelopen periode en het was wel heel toevallig dat die kinderen allemaal kruitvat of jumbo voeding hadden. Al was er geen bewijs. Nu geef ik borstvoeding, bij de eerste gaf ik nutrilon en na 4 weken de pepti en die is nog veel duurder ivm niet groeien. Je bezuinigd niet op het eten van je kind is mijn visie.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Als de baby niet groeit probeer je wat anders ja. Mijn zoontje groeit als een tierelier op kruidvat voeding dus wasrom zou ik dan duurdere gaan halen dat vind ik onzin. Trouwens ik ben awjager alleen niet ingelogd.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Daarnaast is de kruidvat voeding harstikke goed dus dan ben ik in deze tijden geen dief van me eigen portomonee aangezien wij nu een ww uitkering hebben waar we niet rond van kunnen komen moet ik wel dingen verzinnen. Als mijn kindje wel andere voeding nodig zou hebben zou ik dat direct doen die gaat voor op alles. Maar het is niet nodig dus scheelt het weer 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik denk ook niet dat kruidvat voeding slechter is dan bv. een nutrilon. Anders zou dat écht niet in de schappen liggen.. ik heb 5,5 maand volledige borstvoeding gegeven, daarna gingen we ook bambix en flesvoeding geven. Ik gaf zelfs etos en kruidvat merk door elkaar heen, mijn zoontje had er niks van, die verschillende merken. Vanaf 7 maanden gestopt met borstvoeding, en even later ging hij brood eten.. Maar ukkie, hoe gaat het ondertussen?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoeveel cc krijgt hij per fles? En hoeveel flessen krijgt hij per 24 uur? Gr Anja Roobol (kraamverzorgster)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik gebruik ook kruidvat voeding niks mis mee mijn uk groeit als kool. Hij heeft de eerste maand borstvoeding gehad maar daar ben ik mee gesopt omdat ik niet genoeg voedingstoffen er in had zitten voor hem. Komt door mijn maagverkleining ik kan niet veel eten. Dus overgestapt op flesvoeding ik had eerst friso maar die is 3 euro duurder en gemixed met kruidvat voeding en nu helemaal kruidvat voeding. Deze voeding is het zelfde als die van friso of nutrilon het enige verschil is de prijs. Kleintjes kunnen ineens heel snel groeien en een klein tijdje stil staan als je uk genoeg plasluiers heef minimaal 6 op een dag is er niks aan de hand. Als je uk gaat afvallen dan is er wel wat aan de hand maar dan nog denk ik dat het niet iets met de voeding te maken heeft ik zou zeggen bel het cb even om te vragen hoe en wat

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden