anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 6 reacties

 

Hallo allemaal,

Ik heb heel sterk een kinderwens, maar mijn man wil het niet.
We hebben er veel over gesproken maar hij komt er elke keer op uit dat het beter is van niet.
Ik moet het van me af zetten, voor mezelf ook vooral want het gaat echt niet gebeuren maar ik vind dit echt super moeilijk.
We hebben gelukkig wel al een kindje waar ik super gelukkig mee ben en ik ben wel heel erg van mening dat je een kindje samen wilt of niet.
Maar dit maakt het er niet makkelijker op voor mij.
Wat kan ik nou doen om het een beetje van me af te zetten?
Ik slaap slecht en het is bijna het enige waar ik nog aan kan denken :(

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wow wat een heftig antwoord loslaten....zou ik niet kunnen. Mijn vriend en ik hebben ook een tijdje er anders over gedacht. Ik wilde wel en hij niet. Wij hebben veel veel gesproken over wat het met mij doet om niet voor een tweede te gaan en ik heb ook veel gevraagd over zijn bezwaren. Bleken niet zo zeer over een tweede te gaan, maar over onze relatie en zijn angst. Ik zeg veel praten, en elkaar proberen te blijven horen en voelen.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi, Ja het is ook echt heel moeilijk en ik weet ook niet of ik het kan. Hij heeft het niet zo gezegd hoor maar ik heb tegen mezelf gezegd dat ik het moet loslaten want hij wil het echt niet. Ik snap zijn bezwaren wel maar voor alles zie ik een oplossing maar die dingen wil hij niet, zoals bijvoorbeeld met z'n twee├źn op een kamer laten slapen. Hij is ook heel erg bang om me te verliezen omdat de bevalling van onze dochter heel zwaar was, en ik super veel bloed ben verloren. Dat staat nog steeds op zijn netvlies en dat snap ik wel dat hij dat niet nog een keer wil meemaken. Maar toch, het is zo ontzettend moeilijk om er niet aan te denken en dat gevoel, verlangen naar een tweede kindje, ik kan het echt nu nog niet van me afzetten. M'n man is wel heel lief voor me en steunt me wel. We praten ook veel maar hij blijft erbij dat het beter is van niet....

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo Mamalien, Vervelend dat je hierin geen overeenstemming met je man hebt op dit punt. Ik zou zeggen: geniet van je kindje en probeer het los te laten!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja ik geniet volop van m'n meisje maar het is echt zo moeilijk om het van me af te zetten :( Ik kan er niet eens normaal van slapen :(

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mamalien, Hoe oud is je dochtertje? Groetjes dogs84

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi, Ze is 2,5 nu.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden