Anoniem 7 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo ik ben nu bijna 11 weken zwanger en iets van 4 kilo aangekomen....want ik ben ook diabetes patiënt dus ik wil graag weten of dat aankomen bij de andere vrouwen ook zo snel gaat.....

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Eli83, bedankt voor je reactie....oh ik vind 17kg wel netjes.....succes verder en geniet ervan ;)

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi kitty! Bij mij ging het ook heel snel en sportte ook nog tm 31 weken. Ik woog 60kg en nu 77kg met nog een week te gaan.. Zolang je gewoon gezond eet met natuurlijk ook wat lekkers ;) is er niks aan de hand, het gaat er heus weer vanaf.

Anoniem 7 jaar geleden

Hey Carola bedankt voor jou reactie....omg 40kg ja dat is dus goed misbruik van maken....mijn eigen zus was ook 15kg aangekomen en dat is heel normaal....ik moet sowieso uitkijken met het eten ivm mijn diabetes dus gek doe ik absoluut niet!!gelukkig heb ik ook geen last van trekjes enzo....ik doe nogsteeds aan zumba en heb mijn hometrainer in de woonkamer staan.....ik moet zeggen dat je dan wel geluk heb....want jij bent dus wel mager en 9 is echt niet veel.....ik ga volgende week naar de gynaecoloog dus ga vragen hoe en wat!! Nogmaals bedankt!! ;)

Anoniem 7 jaar geleden

Heyhey, Dat is per vrouw heel erg verschillend. Ik ben in mijn eerste zwangerschap eerst 2 kg afgevallen en daarna 9 kg aangekomen. En in mijn 2e zwangerschap ook eerst 2 á 3 kg afgevallen en tot nu toe zo'n 8 kg aangekomen. Ben vandaag over exact een maand uitgerekend. Ik ben slank, eet net aan genoeg en heb geen aanleg om aan te komen. Mijn normale gewicht is 52 kg. En kan eten wat ik wil maar eigenlijk blijft het gewicht daar meestal op hangen. ( even beetje info over mijn situatie) Er zijn daarin tegen ook vrouwen die een zwangerschap zien als iets om eindelijk los te mogen gaan. Een collega van mijn moeder is op die manier 40 kg aangekomen, terwijl je van een zwangerschap ongeveer 12 kg aan komt. Waar de meeste mensen 1 gebakje pakt, pakte zij er 2. Ik weet niet exact hoe dit zit met diabetes. En daarnaast, wat ik al zei in mn eerste regel. Het verschilt gewoon heel erg per vrouw. Het ligt aan je bouw, aan je systeem, hoeveel je eet/drinkt. Wat je eet/drinkt... Het is redelijk normaal om in de eerste periode juist af te vallen. En dit komt door het missen van een eetlust, misselijk zijn, etc. Als je daar geen last (meer) van hebt, is dat ook weer anders.. Hoop je een klein beetje geholpen te hebben :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden