Anoniem 7 jaar geleden Geen reacties

 

Als beginnend professioneel fotograaf ben ik op zoek naar mogelijkheden om mijn portfolio uit te breiden. Ik wil mij specialiseren in New born en Kinderfotografie. Mijn naam is Jitske, ik ben 25 jaar oud en woon in het midden van het land.  Mijn passie ligt bij kinderen vandaar dat ik dit ook vaak kies als onderwerp van mijn foto's. Ik heb pedagogische wetenschappen gestudeerd en veel werkervaring met kinderen.

Ik fotografeer op locatie dus bij mensen thuis of in bijvoorbeeld het bos of op het strand en ik werk met natuurlijk licht. Ik ben op zoek naar kleine modelletjes die ik kan fotograferen om mijn portfolio op het gebied van New born en Kinderfotografie uit te breiden. Als u buiten regio Utrecht woont dan vraag ik een kleine vergoeding voor de reiskosten verder is de shoot geheel gratis. U krijgt van mij de foto's digitaal in een hoge resolutie. In ruil hiervoor mag ik de foto's gebruiken voor o.a. website en social media.

Ik ben op zoek naar New borns die niet ouder zijn dan 14 dagen - afspraak hiervoor maken kan al tijdens de zwangerschap. Daarnaast ben ik op zoek naar kinderen vanaf 2 maanden tot 12 jaar oud. Heeft u een klein modelletje in huis? Ik maak graag mooie foto's van uw kleine wonder. 

U kunt mij mailen op: koffervoldromen@gmail.com - Ik zie uit naar een gezellige samenwerking!

Groetjes, Jitske.

(Als u mailt kan ik ook voorbeeld foto's laten zien)

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden