Anoniem 7 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo dames,

Vorige week woensdag een positieve test en gisteren een positieve bloedname. Hcg stond op 471. Ik zou volgens mij 5w2d moeten zijn vandaag. Zelf vind ik de hcg wel aan de lage kant. In mijn vorige zwangerschap had ik op dezelfde termijn al rond de 1300, dat was dan wel een tweelingzwangerschap bleek bij de 1ste echo.

Ik heb ook al een miskraam achter de rug voor mijn dochtertjes geboren werden en dat maakt me heel onzeker. Toen zaten mijn hcg waarden van in het begin heeeel erg laag en ben ik nooit hoger geraakt dan 158. Elk krampje dat ik nu voel maakt me bang dat het weer misgaat.

Op 2 dec. heb ik mijn eerste echo. Ik ben benieuwd!

Wat denken jullie van mijn hcg waarde? is dit ok voor 5 weken? Mijn huisarts zei van wel maar zelf twijfel ik eigenlijk toch...

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 5 jaar geleden

Hoi allemaal. Ik ben nu 5wkn2dgn ... na drie positieve testen vandaag bloed laten prikken op Hcg, voor mijn gevoel veel maar dan ook veel te laag... uitslag kwam uit op 37. Wat gewoon eigenlijk niks is. Daarnaast heb ik sinds vandaag veel bloed verlies met stolsels, geen krampen of steken... Ik vermoed dat ik een nadere mk krijg... wie heeft hier ervaring mee?

Anoniem 6 jaar geleden

Lieve dames, Maak je geen zorgen over de hoogte van het hCG. Dit varieert erg per persoon en is ook nog eens afhankelijk van het type test waar de hCG is gemeten, en dat is per laboratorium verschillend. Het is ook niet vergelijkbaar tussen personen, mar dat hoeft ook niet. Je bent ook "beter" zwanger als je hogere hCG waarden hebt dan iemand anders. Je ziet inderdaad wel hogere hCG waarden bij meerling zwangerschappen. hCG waarden zullen bij een gezonde zwangerschap elke dag ongeveer verdubbelen. Na een miskraam zal de hCG dan ook niet verder stijgen en een dalende lijn gaan inzetten.

Anoniem 6 jaar geleden

Hai, Ik ben afgelopen woensdag geweest om hcg te testen zou dan 4w6d zijn als het goed is, en hcg was iets over de 800 ... Ik heb er dus totaaaaal geen verstand van, denk dat het wel goed is? Maar dan is t van jou wel laag idd, maar verschilt heel erg per persoon las ik ergens

Anoniem 7 jaar geleden

Ik zou denken dat als je huisarts het goed vind dat het dan ook goed is. Je wil iets heel graag, erg logisch, en twijfels zijn dan ook aanwezig. Snap ik heel goed. Zou je voor 2 dec niet nog een keer een hcg test kunnen doen? Om jezelf gerust te stellen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden