anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 6 reacties

 

Hoi,

Ik heb de afgelopen tijd een rare cyclus.
Ik weet niet of dat nog aan het ontpillen ligt, of dat het toch een zwangerschap is, of dat ik met mn rare cyclus verhaal naar de dokter moet.

Het zit zo:
16 februari heb ik mn laatste pil geslikt en ben ik 10 februari gewoon zoals het hoorde ongesteld geworden.
De cyclussen daarna waren ook allemaal tussen de 25 en de 30 dagen dus niet schokkend. Dan was ik 4-5 dagen ongesteld. Maar nu de 2 laatste menstruaties duurden korter dan normaal. De een na laatste duurde 4 dagen waarvan ik op dag 3 al eigenlijk niks meer had alleen maar bruine troep die ik niet meer met tampon of maandverband op hoefde te vangen zo weinig dat het was.
De laatste menstruatie duurde 3 dagen waarvan ik eigenlijk anderhalve dag ongesteld ben geweest en daarna niks meer of af en toe een beetje bruine troep.
De cyclussen waren wel gewoon 26 & 28 dagen.
Heel vreemd.
Nu zijn mijn vriend en ik al sinds maart bezig om zwanger te worden van ons eerste kindje.
Nu ben ik op internet gaan kijken en kwam verhalen tegen over innestelings bloedingen enzo en dat vrouwen snel denken dat het een menstruatie is terwijl dat eigenlijk niet zo is.
Dus ik ben mezelf een beetje gek aan het maken en merk nu ook ieder ditje en datje op aan mn lichaam.

Nu wil ik weten of iemand dit herkent en wat jij toen had gedaan.
Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

Groetjes Desiree

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hopelijk heb je met die pilletjes nog sneller succes!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Probeer is de pillen van de Etos zwanger worden heten ze, ze helpen je cyclus en eisprong op gang komen, ik was in ieder geval na een maand zwanger.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben al wel een aantal weken foliumzuur aan het slikken. Is dat hetzelfde?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nee dat is niet hetzelfde, er zit meer in dan alleen folium zuur

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb inderdaad even gekeken op internet en het is ook met name voor je menstruatie cyclus. Ongeveer wat de pil ook doet maar dan zonder hormonen. En het is goed voor de vruchtbaarheid en menopauze/overgangsverschijnselen. Ik zal daar eens over nadenken. Wacht even mijn aankomende menstruatie af en kijk dan wel verder. Maar bedankt voor de tip! :)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Vanochtend test gedaan maar was negatief. Misschien nog te vroeg gedaan maar was te nieuwsgierig. Over anderhalve week ga ik hem nogmaals doen. Als tie dan negatief is geloof ik het wel. De test zegt dat je 4 dagen voor je volgende menstruatie kan testen dus dan doen we dat. En dat is over anderhalve week. Misschien toch wat te vroeg gedaan hihi :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden