Anoniem 7 jaar geleden 4 reacties

 

Hoi allemaal

Ik heb 24 februari mijn spiraal laten verwijderen (koperspiraal zonder hormonen)
10 februari was de eerste dag van mijn laatste ongesteldheid
Dus ik had verwacht al om ongesteld te worden... Nu heb ik afgelopen maandag (17-2) een test gedaan en deze was met licht streepje positief. Woensdag (19-2) nog een positieve test gehad nu met een veel duidelijkere streep.
De verloskundige gebeld en ik mag 23-4 komen voor de eerste echo.. Spannend dus!
Maar ik kan niet genieten van mijn zwangerschap omdat ik het gevoel heb dat het niet kan , dit omdat mijn spiraal er nog net zo lang uit is.. De huisarts adviseerde ook te wachten tot mijn menstruatie geweest was omdat het eitje kans had om dan niet te kunnen innestelen .. Dit spookt dus ook door mijn hoofd! Pffff die onzekerheid.. Nu mezelf misschien beetje aangepraat dat ik een leeg vruchtzakje heb...
Ik heb wel alle symptomen.. Ben misselijk en duizelig en mijn borsten zijn zeer gespannen en pijnlijk.
Wel heb ik SOms wat last van kleine krampjes onder in de buik
Iemand hier ook ervaringen mee?

Groetjes chantal

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

Anoniem 7 jaar geleden

Spannend Chantal! Maar probeer niet teveel te piekeren en wacht het gewoon af. Is heel moeilijk hoor, maar je maakt je zelf gekker dan nodig is waarschijnlijk!

Anoniem 7 jaar geleden

Ik weet niet goed wat je bedoelt met een strakke buik. Mijn buik is opgezet, vooral 's avonds: dan zit mijn riem 2 gaatjes losser dan voordat ik zwanger werd. Ik weet nog van de vorige keren dat ik met 13 weken al zwangerschapsbroeken ging dragen, niet omdat mijn broeken niet meer pasten, maar omdat ik de strakheid van de broek rond mijn buik niet meer kon verdragen. 

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Chantal, Ik kan je alleen iets over die krampjes zeggen: dat is zogenaamde bandenpijn. Dit is heel normaal, ook al vroeg in de zwangerschap. Ik heb het ook. Verder kan ik je niet helpen omtrent verwijderen spiraal en dan wel of niet innestelen. Het kan natuurlijk ook gewoon wel direct goed zijn gegaan. Het blijft afwachten. Succes.  

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi hoi Bedankt voor je reactie :-) Ja het blijft spannend! Kan bijna niet wachten tot het 23 april is voor de eerste echo Als ik dan zelf heb gezien dat alles goed is kan ik denk ik pas echt genieten van de zwangerschap . Nu voelt het nog zo onwerkelijk op de 1 of andere manier. Ik merk wel dat er van alles aan de gang is in mijn buik Ook als ik lang sta lijkt mijn buik strak aan te voelen Ben je hier ook bekend mee? Groetjes Chantal

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden