Anoniem 7 jaar geleden 1 reactie

 

Ik ben nu op dit moment 6 weken en 4 dagen zwanger. Dit weet ik zeker aangezien ik op 2 juni ongesteld ben geworden, een cyclus heb van 30 dagen en op 30 juni al een positieve test had. Vanaf dinsdag 15 juli kreeg ik opeens bruin bloedverlies, heeeel weinig, alleen met afvegen. Als ik een maandverbandje gebruikte zat er gewoon helemaal niets op. Vrijdag 18 juli toch maar naar de verloskundige gebeld, en ik kon gelijk terecht voor een echo. Daar zagen ze een vruchtzakje op van 0.83 mm, wat volgens haar veel te klein was voor de tijd dat ik zwanger zou zijn (toen was ik dus 6 weken en 2 dagen zwanger) Geen vruchtje te zien, en ze zei dat het vruchtje nu zo groot had moeten zijn als het vruchtzakje was. Verder niets te zien, geen cystes bij mn eileiders, geen bloed in de baarmoeder, niets.
Ze zei dat dit geen goed teken was, en het 90% zeker was dat er een miskraam op gang kwam. Maar nu het rare, ik bloed nu al vanaf vrijdag avond niet meer. helemaal niets. Ook geen buikpijn (heb ik tevens ook niet gehad). Wat denken jullie? Zou ik toch deze week nog vragen om een echo voor de zekerheid en niet twee weken wachten zoals afgesproken is met de verloskundige? Ik denk niet dat ik twee weken kán wachten namelijk... maak mezelf helemaal gek. En is er iemand die dit herkent en hoe is dat afgelopen?

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 7 jaar geleden

Heey Meis, ik had inderdaad om een eerdere echo gevraagd hoor. Het is vreselijk om nog langer in onzekerheid te wachten. Je moet gewoon weten waar je aan toe bent. Ik heb 8 weken geleden een miskraam gehad bij 11 weken. Het babytje was na 5 weken gestopt met groeien heeft nooit hartslag gehad. Weet wat je doormaakt, het is vreselijk! Sterkte meis.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden