Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

Het gaat al paar dagen zo slecht, kan niks meer in.
Geuren zijn me te veel.
Wil kannen met ijskoud water drinken.
Heb brandende keelpijn van het braken.
Heb van alles geprobeerd, het gaat maar niet over.
Vandaag bij de huisarts geweest EMESAFENE gekregen.
Bij deze ben ik de enige die zo de weg kwijt is van haar lichaam?
En zijn er ervaren met die zetpil? :(
Had hem paar weken terug ook maar hilp niet egt.. :((

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik ben nu inmiddels 19 weken zwanger en heb eindelijk de juiste medicijnen. Ook ik ben enorm ziek geweest en ook teveel afgevallen de eerste weken. Van de huisarts kreeg ik ook eerst emesafene, inmiddels ben ik overgezet op een wat sterkere zetpil en hier doe ik het echt super op! Ben niet meer misselijk, hoef niet meer over te geven nu. Dit is een natuurlijk verschijnsel bij zwangere vrouwen en de een heeft er meer last van dan de ander. Ik kan nu eindelijk na vele weken van misselijk zijn en overgeven zeggen dat het (dankzij de medicatie) voorbij is. Heel veel succes, dit is een periode waar je doorheen moet maar het is het dubbel en dwars zeker waard. Als je straks eenmaal je kleintje gaat voelen in je buik, dan vind je het allemaal wel even prima! Beterschap en sla je zelf erdoor heen. Kleine tip nog: misschien helpt vanille vla in de ochtend? Dit is licht op de maag en als het er weer uit komt is het niet zuur en al vloeibaar.

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd je bent zwanger. De een is eenmaal zieker dan de ander daar is geen touw aan vast te knopen. Wat die pil betreft nee geen ervaring mee ik had namenlijk met mijn zwangerschappen nergens last van gee braken of wat dan ook.

Anoniem 7 jaar geleden

hallo,   ik heb dat zelf ook ik ben nu ongeveer 5 weken zwanger ((zover ik weet) heb zelf heel erg veel last van misselijkheid daarom eet ik altijd als ik misselijk ben bv een cracker of een kopje soep of iets anders lekkers. soms helpt dat nog wel eens tegen de misselijkheid. ook lig ik bijna elke middag in bed omdat ik dan gewoon kapot moe ben, meestal slaap ik dan een half uur tot een uurtje. savonds ga ik meestal rond half 11-11uur naar bed toe en ik sta smorgens ook pas op rond half 11. het vergt heel veel van je lichaam. dus ik verwacht dat het daar mee te maken heeft.   ik slik geen medicatie behalve dan de zwanger plus kauw tabletten met extra ijzer en foliumzuur erin. als het bij mij echt niet meer gaat dan ga ik of op de bank liggen en als ik dan merk dat het niet gaat dan pak ik een paracetemol (ubrofen mag niet ivm zwangerschap) het kan ook voorkomen dat als je medicatie gaat slikken ergens voor dat het ava rechts gaan werken. dus je klachten niet echt minder worden maar juist meer of andere erbij krijgt:)    

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden