Anoniem 7 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo dames,

Ik ben nu bijna 14 weken zwanger en ik voel me heel goed...nooit moe en misselijk, alleen elke keer na het eten vooral na het avond eten heb ik behoorlijk opgeblazen buikje, ik eet altijd om 17:30 dus wel vroeg en tot bed tijd dus tegen 23:00 heb ik nog steeds last van dikke opgeblazen buik....groene thee of citroensap of wat dan ook helpt ook niet....plz hebben jullie wat advies voor mij????

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

Anoniem 7 jaar geleden

Ja ik heb toevallig alleen gtoetne gehad want haad geen trek in vlees nu moet ik ga proberen hoe het gaat als ik ook vlees heb gehad ;) laat je mog wel weten! :)

Anoniem 7 jaar geleden

P.s. sorry voor de typefouten..zit op mijn tel.daarom ;)

Anoniem 7 jaar geleden

En? Heeft het geholpen?

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Kitty, ik heb daar ook wel vaker last van gehad. Bij mij hielp het om een kleine portie te eten, eigenlijk net te weinig naar je zin en er niet teveel bij te drinken. Een uurtje na of voor je avondeten kun je wel gewoon drinken. En dan nam ik een tweede kleine portie om een uur of 9, half 10. Gewoon even opwarmen en gezonder dan een snack.

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Minosa, Bedankt voor je reactie, ga morgen gelijk proberen....want dat heeft ook invloed op mijn nacht rust....vervelend is dat....ik laat je weten hoe het gegaan is!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden