anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben er zojuist achter gekomen dat ik 4 weken en 4 dagen zwanger ben :-)

Echter heb ik deze week salami  gegeten (en dan niet één keer, maar wel 4 keer). 

Nu maak ik me hier een beetje zorgen over, aangezien dit volgens de voedingwijzer voor zwangere vrouwen op de not to eat lijst staat.

Nu kan ik hier, behalve met mijn man, verder met niemand over praten, aangezien we de zwangerschap nog even stil willen houden.

Dus heel graag feedback van jullie. 

Thanks :-)

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Salami is gemaakt van rauw vlees daarom mag het niet. je mag het wel eten als het verhit is dus bijvoorbeelt op een pizza. Maar als je niet wist dat je zwanger was hoef je je niet schuldig te voelen.  Ik kwam er na 3 maanden pas achter dat ik zwanger was omdat het door de pil heen was. Ik ben gelukkig geen stevige drinker maar ook ik heb me aan een aantal dingen schuldig gemaakt. Het enige probleem met deze verboden producten is dat het een hoger risico heeft op een ongezond kindje. Betekend nog niet dat dat altijd gebeurd. 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bedankt voor je reactie :-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik las het net even terug dat kwam wel wat hard over geloof ik sorry was niet mijn bedoeling Wat ik wil zeggen is maak je niet druk over vanalles en geniet lekker van je zwangerschap

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oh asjeblieft waarom maken vrouwen zich zoveel zorgen? Omdat men veels te veel internet leest. Ja je hebt salami gegeten nou en!! Toen ik ondekte zwanger te zijn had ik het weekend ervoor nog bier en filet amercan gehad. Daar heb ik me geen moment zorgen om gemaakt natuurlijk daarna het niet meer gedronken en gegeten maar je kan gerust salami eten waarom zou je geen salami mogen?? Je mag geen rauw vlees geen rauwe melken als je je daar aan houd is er niks aan de hand. Dus geen filet american of brie gemaakt van rauwe melk wat hier eigenlijk haast niet verkrijgbaar is. Als jij eens salami wil eten doe je dat als je eens leverworst wil doe je dat maar eet er geen kilo's van. Verder hoef je je niet druk te maken om je eten en geniet gewoon van je zwangerschap  

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden