anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 6 reacties

 

Hoi hoi allemaal,

 

Na een paar heftige laatste weken van mijn zwangerschap, 2 ziekenhuisopnames ivm zwangerschapsvergiftiging, ben ik afgelopen woensdag 22 januari moeder geworden van een prachtige zoon :-)

 

Hier een verslagje van hoe en wat:

 

Op vrijdag 17 januari moest ik weer voor controle naar het ziekenhuis. ( had anderhalve week ervoor een paar dagen in het ziekenhuis gelegen ivm eiwit in urine en hoge bloeddruk, en dus dreigende zwangerschapsvergiftiging). Helaas waren de eiwtwaardes van 35 naar 90 verhoogd, en bloeddruk waren ook erg hoog. Gevolg, ik moest meteen blijven. Er was spraken dat ze de kleine binnen 48 uur zouden gaan halen (zou al keizersnee krijgen ivm onvolkomen stuit ligging). Uiteindelijk hebben ze ervoor gekozen om tot de woensdag erna te wachten, omdat ik toen 37 weken en 5 dagen was, en ze dat beter vonden voor de kleine. 

 

Op woensdag de 22e ben ik rond 14:00 uur naar OK gereden waar ik na de voorbereidingen de ruggenprik kreeg. Man o man wat een rampenplan!!! Ze hebben 4x opnieuw moeten prikken :-(( De keizersnee opzich viel mij erg mee, en de verdoving was vond ik snel uitgewerkt. Toen de kleine man weg was voor de controles kon ik mijn grote teen alweer bewegen, en op de uitslaapkamer kon ik beiden benen alweer bewegen.

 

Onze zoon heeft de naam Luca ( zegt lukaa) gekregen. Het is een tot nu toe rustig manneke. Helaas in zijn gedrag wel wat jonger, waardoor hij niet wist wat hij met een speen van de fles moest. Hij speelde ermee ipv te drinken. Gevolg dat hij 24uur was, werd opgenomen op de kinderafdeling. ( mijn man en ik hebben een kraam kamer in het ziekenhuis voor een week). gelukkig zijn we dus wel dichtbij hem, maar zo voelt het niet... Hij heeft een sonde gekregen, arm manneke. Hij krijgt nu de flessen gewoon aangeboden en wat hij  niet zelf drinkt, krijgt hij via de sonde. Gelukkig gaat het steeds beter! Maar omdat de voeding elke dag met 5 of 10 cc verhoogd word,loopt hij achter de feiten aan.

Morgen hebben we een gesprek met de kinderarts om s te kijken wat de verwachtingen zijn ( en om een hoop ongenoegen uit te spreken). we hoorden vandaag van een zuster dat we evt met sonde naar huis kunnen/mogen. dus kom maar op,leer het ons, dan kunnen we naar huis ;-)

 

Wij gaan nu weer richting de kleine man.

Kom binnenkort weer even om t hoekje kijken hier.

 

Gaan weer even heerlijk genieten van onze zoon Luca :-) 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

https://docs.google.com/forms/d/1qnJxhN-YbU9vXpNdJl8tv4IP1tWxzwmFAEJdfIdq1sk/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link Kraamkliniek Beste mevrouw, Mijn naam is Julia Arquillos en ik studeer Verloskunde aan de Semmelweis University, Faculteit of Gezondheidswetenschappen in Boedapest (Hongarije). Ik ben mijn afstudeeronderzoek aan het schrijven over de verschillende manieren van bevallen en in kader van dit onderzoek heb ik een enquette opgesteld omtrent de voorkeuren voor de wijze van bevallen, de rede voor deze keuze en de ervaringen. Deze enquete is anoniem en vrijwillig en de resultate van de enquete zullen enkel gebruikt worden voor mijn afstudeeronderzoek. Alvast bedankt. Julia.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

wat een verhaal, maar goed om te lezen dat het goed gaat. Leuke naam, hadden wij op onze lijst staan voor onze zoon die nu 4 is.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

wat een verhaal, maar goed om te lezen dat het goed gaat. Leuke naam, hadden wij op onze lijst staan voor onze zoon die nu 4 is.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hai hai,   Bedankt voor de lieve reacties!!   Het gaat gelukkig goed met Luca, hij eet alseen bootwerker haha. Flessen van 100 nam hij geen genoegen meer mee, dus zitten nu aan flessen van 135-145 ( soms 10 watwer er extra bij,vandaar). we zitten nu aan meestal 6 flessen per 24 uur, sosm 7 als hij een keer eerder komt.  Dit gaat een stuk beter.   Het gesprek bij de kinderarts is prima verlopen. Ze was verbaasd over hoe goed Luca het thuis doet hahaha.  We zijn zo blij dat we inderdaad naar huis zijn gegaan toen, de beste keuze geweest! nu moeten we 24 april weer terug voor het maken van een echo van zn heupjes, omdat hij de gehele zwangerschap in stuitligging heeft gelegen. Wij verwachten hier geen bijzonderheden bij, we merken nl geen problemen gelukkig. We genieten elke dag van ons manneke 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoe gaat het ukkie??

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het is heel heftig om je kind achter te moeten laten in het ziekenhuis ook al ben je dichtbij. Hoe gaat het nu? Zag dat het topic al van een poosje terug was...    

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden