anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

jaaa we zijn zwanger van onze 3e,  5 weken nu.

we willen het aan onze ouders vertellen door onze ander 2 kids een spandoekje te laten dragen, dat ze alle 2 een stokje vast houden waar het spandoek aan zit. heeft iemand een tip waar ik dat kan laten maken? (niet te duur :-p)

wanneer vertellen jullie het aan je ouders? ik had altijd wel een vetrolletje maar volgens mij zie je het nu echt al wel een beetje

grtjs gerli

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoe oud zijn je eerste 2kinderen? Dan kan je het hun anders laten maken, wel echt super leuk hoor zelf gemaakt, en anders kan je altijd even googelen ;) Gefeliciteerd met de zwangerschap en een super leuk idee!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ik ben niet zo crea, maar misschien is zelf gemaakt toch wel het leukst he :-)   ik vin het wel leuk om het te vertellen voordat ze het zien/merken. misschien na de eerste echo, dat is over 2 weken, dan ben ik bijna 9 weken, en dan alleen maar tegen ouders, broers en zussen wel spannend maar heel leuk weer!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Een oud laken met zwarte verf? en dan rond 2 stokken (in de bosjes te vinden) erom heen nieten? Of moet het netter en strakker? Wij vertellen het pas na de uitslag van de combinatietest aan onze ouders; de vorige keren met 12 weken. En onze ouders zijn zo dat ze ook al denken ze het, ze het niet zullen vragen. En als ze het me recht in mijn gezicht vragen, dan ga ik niet ontkennen. Zelf hebben ze echter aangegeven het niet eerder te willen weten, dan hoeven ze zich ook geen zorgen te maken over het mogelijke mis gaan in die eerste tijd.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden