anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi

Ik ben vandaag 4 dagen overtijd en heb dus een zwangerschapstest gedaan, maar die was jammer genoeg negatief... Tegenwoordig werken die tests normaal toch vanaf de eerste dag dat je maandstonden uitblijven?
Ik vraag me af of ik na een paar dagen afwachten best nog een test zou doen of toch beter eens naar de dokter zou gaan? Wat is jullie ervaring?

Groetjes

Jenn

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo allemaal, Ik heb een vraagje, afgelopen maandag had in ongesteld moeten worden maar ben het niet geworden. Woensdag had ik een beetje roze achtig bloed bij het afvegen maar nooit echt ongesteld geworden. Mijn gevoel zegt echt dat ik zwanger ben, ik had 2 weken geleden krampen in me buik, als ik bijvoorbeeld voorbij een macdonalds loop wordt ik super misselijk, en ik heb last van me onderrug. Nou heb ik zaterdag een test gedaan en vandaag weer, allebei negatief... Hebben jullie enig idee of ik toch zwanger kan zijn, ik ben bijna 22 en weet niet zo goed wat ik ermee moet, het kind zou wel enorm welkom zijn! Groetjes Simone

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden