Anoniem 7 jaar geleden Geen reacties

 

Goedemorgen dames,

Helaas had ik gister ochtend zo enorm veel pijn dat ik 2 dagen na mijn laatste echo alweer op controle moest komen bij mijn VLK praktijk. Daar bleek gelukkig dat met ons mannetje alles in orde is. Ze wilde voor de zekerheid ook even controleren of er misschien al ontsluiting was en dat bleek het geval. Gelukkig maar 1cm maar ik moest wel voor een CTG naar het ziekenhuis.
In het ziekenhuis bleken de harde buiken echt met grote regelmaat te komen en gaan waardoor ik nu een nachtje moest blijven.Gister avond nogmaals een CTG gehad waar geen verandering op zichtbaar was. Vandaag komt de Genaecoloog opnieuw de ontsluiting meten in de hoop dat deze niet verder is door gezet zodat ik lekker naar huis kan en daar de volledige bedrust mag nemen.

Nu natuurlijk wel een beetje nerveus geworden van de vraag: ga ik nu al bevallen of duurt het nog eventjes?? Er schieten zoveel vragen door je heen dat je even helemaal gek van jezelf wordt. Gelukkig is de nacht voorbij, en kan het wachten op de gynaecoloog beginnen.

Iemand ervaring met zo'n situatie als deze?

Later meer als we zelf meer weten.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden