anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 4 reacties

 

Hoi Meiden,

 

Daar ben ik weer s eventjes.

 

Op 22 januari heb ik een keizersnede gehad, maar het nu nog steeds eigenlijk dagelijks brandende pijnscheuten in mijn buik. (her)kennen jullie dit??

En het dove gevoel romndom mijn keizersnede is ook nog steeds aanwezig, wanneer word dit weer beter? Of word dit eigenlijk wel weer normaal??

 

Hoop dat jullie mij met deze vragen kunnen helpen. Alvast bedankt!

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Dat hoort niet tenbminste zo lang na de tijd niet meer dat lome dove gevoel kan wel tot een jaar anderhalf jaar duren

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ben inmiddels bij de huisarts geweest. Zij vond het vreemd dat ik bijna 5 maanden na de keizersnee nog dagelijks pijnklachten ervaar. Ook vond ze mijn buik gespannen aanvoelen. Ik heb doorverwijzing gekregen voor het maken van een buik echo, ik kan maandag over een week terecht. Mocht hier niks uitkomen word ik weer terug gestuurd naar de gyn. Zijn erg benieuwd!!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik zou contact op nemen met je gynaecoloog. Ik heb na mijn keizersnee weinig pijn gehad en heb er geen ervaring mee. Het lijkt me wel erg vervelend. Sterkte!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@ Lytske : Bedankt voor je reactie! Ik heb vanmiddag contact gehad met poli gyn, en op hun aanraden naar huisarts gebeld, omdat het al ruim 4,5 maand terug is moet ik nl eerst naar huisarts in principe. Heb meteen naar huisarts gebeld en kan morgenochtend gelukkig komen. Moet dan ochtendurine meenemen, al verwacht ik totaal geen blaasontsteking,maar oke. ik neem het wel mee ;-) Ben benieuwd, ik hoop dat ze mij kan helpen

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden