anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo,

Is er iemand die misschien dit ook heeft meegemaakt? Wij zijn nu bijna een jaar bezig om zwanger te worden. Cyclus is regelmatig en nu 2 dagen overtijd, alleen is mijn temperatuur vanaf gisteren wel gedaald naar ong 36.7/36.8. Hoogst gemeten was 37.1 na ovulatie.

Gisteren het gevoel dat ik ongesteld moest worden, wat dan meestal na een uur wel doorbreekt.... nu hele dag raar gevoeld en lichte krampen maar niet te vergelijken als wanneer ik ongesteld moet worden. Borsten iets wat gevoelig maar niet overdreven, ze zijn wel groter dan normaal.

Ik wil me niet gek maken aangezien ik dat al 10 maanden doe ;) Opeens heb je elk kwaaltje. hihi. Maar ben in principe nog nooit over tijd geweest dus vond het nu weer anders.

Ik hoop iets van jullie te horen

Liefs

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Dank je voor je reactie! Helaas toch donderdag ongesteld geworden. Altijd even balen. Zijn nu 10 maanden bezig. Afgelopen donderdag eispong geweest, vrijdag veel diarree, misselijk. Tot op de dag van vandaag raar gevoel in buik, soms wat : plofjes" en krampjes,... Is zo lastig om er niet mee bezig te zijn ...   Jij van harte gefeliciteerd! Super!!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Gewoon een testje doen. Ik zou dinsdag/woensdag ongesteld moeten worden. Ook raar gevoel in m'n buik. Zojuist test gedaan en positief. Kan het nog niet helemaal geloven haha. Morgenochtend nog maar x doen. Succes en hopelijk heb je ook goed nieuws

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden