anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 16 reacties

 

wil graag een foto plaatsten van mijn test kijken of jullie t lijntje ook zien ..

maar hoe doe ik dit ??

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 16 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo iedereen, 2,5 maanden geleden heb ik een miskraam gekregen na een zwangerschap van 10 weken. 4 weken gelden dacht ik echt weer zwanger te zijn precies de zelfde symptomen maar toch ongesteld geworden. Niet zo heftig als normaal trouwens. Heb na mijn bloedingen een test gedaan die je na 5 min. Niet meer mag aflezen na 6 min kwam het 2e streepje... Dus ik nog een test gedaan en daar kwam het 2e streepje maar die verschoof (heel vaag haha) dus nog een test en daar kwam na 8 min het 2e streepje. Dus ik het idee dat ik niet zwanger ben... Over 1 week moet ik ongesteld worden maar heb al 2 weken last van ongesteldheid gevoel... Niet de hele tijd maar af en toe. En heel veel slijm verlies als ik op de wc zit zie ik gewoon (heel vies verhaal sorry) witte pudding klodder. Weet iemand wat dit allemaal is? Heeft het nog te maken met me miskraam? of toch zwanger? help (: Liefs xx

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

En weet je al meer, mamabenn?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bleef vage strepen zien . Heb nog een action test en een test van 123thuistesten allebei negatief

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ah, jammer! Het is niet vaak dat een test vals is als het positief is. Succes ermee!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het zou goed kunne zijn dat je zwanger bent maar minder hormoon aanmaakt waardoor je wel een lijntje krijgt (dus zwanger, een lijntje is een lijntje ) Ik zou als ik jou was advies aan de vk vragen die kan dan ook een echo maken om te kijken of er wat zit ja of nee, dan heb je echt zekerheid ;) Heb vaak gehoord dat je ook een negatieve test kan hebben en dan zelfs nog zwanger kan zijn, testen zijn nooit helemaal betrouwbaar ;) Hoe voel je je?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Streepje! Die van mijn 1e test was half. 2e was duidelijk. 3e was vager zoals op jou fotos. Doe nog een test, soms is het dan duidelijker. Maar ga geen liters water drinken om te plassen, want zo verdun je het alleen maar. Gewoon geduldig afwachten. Vaak is het een dag of 2 later ook stukken duidelijker omdat er snel meer hormonen zijn.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heb al dagen zulke vagen testen . Vanmorgen ook weer .ik denk dat ik er vanuit moet gaan dat t vals positief is

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Je kan op je profiel een foto plaatsen, maar dan moet de foto wel kleiner dan 2 mb enzo zijn. Als je de uitkomst niet duidelijk vind kan je ook een clearblue test doen, daar staan dan "zwanger" of "niet zwanger" en evt hoeveel weken.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ok maar moet een cb niet meer hcg hebben dan kv 2 v 5

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoe krijg ik een afbeelding in een bericht? Je kan geen afbeelding vanaf je eigen computer in een bericht plakken  (alleen als je ze eerst ergens op het internet zet). Wel kan je een afbeelding die op het internet staat in een bericht opnemen. Als je een afbeelding ziet die je wilt gebruiken klik je daarop met je rechtermuisknop. Dan kies je voor "afbeelding openen in nieuw venster" of  "afbeelding openen in nieuw tabblad". Dan zie je boven de afbeelding in de adresbalk (http:// ....) het adres van de afbeelding staan. Dit adres kopieer je. Dan ga je terug naar je bericht en klikt op het kleine afbeelding en plak daar het adres van de afbeelding. Zijn er vragen, mail dan even naar redaktie@forumvoorzwangerevrouwen.nl

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden