anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

Hallo dames,

Ik heb een dringemde vraag...
Ik dacht een tijd geledem zwanger te zijn
(Heb nooit de pil gebruikt)
En ben toen ook 3 maanden niet ongesteld geweest. ..
Daarna 2 keer wel
En nu wacht ik weer op mn menstruatie
In die tijd ben ik vaak humeurig en heb veel last vwn misselijkheid en buikpijn
En ben 24/7 moe
Ik heb 4 thuis testen gedaan vqn kruitvat
En 1 keer bloed bij dokter en 1 keer urine bij dokter test gedaan en alles was negatief
Nu voel ik ook af en toe iets vreemds in mn buik
bewegingetjes ofzo
Heel raar
EN mn buik word steeds harder en boller
Nu vraag ik me af
Kan ik tog nog zwanger zijn?
Al zecht de dokter van niet.
. Na aanleiding van de testen....

Ik hoop op reacties...

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi lieve allemaal, Mijn naam is Sabrina en ik heb een vraag aan jullie.. Ik ben nu pas 1 dag over tijd, totaal geen menstruatie pijnen, wel al 4 dagen last van extreme hoofdpijn (nooit eerder gehad), een raar rommelig gevoel in mijn buik , slap gevoel, vermoeidheid en wisselende buien. Ik heb vandaag een test gedaan,deze was negatief en heb m niet in de ochtend gedaan. Moet ik er rekening mee houden dat ik wel zwanger kan zijn? Dit is mijn eerste keer dat ik ongesteld moet worden sinds ik de pil slik, ik heb ong 2 maanden geleden mijn spiraal laten verwijderen... Bedankt voor jullie hulp!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben 13 weken zwanger en mijn buik begint nu pas een beetje bol en hard te worden. Bewegen voel je pas vanaf een week of 18, eerste maand of 2 is het volgens mij ONMOGELIJK om je baby te voelen bewegen. Zouden je darmen kunnen zijn?  In je andere post zei je dat je nog 9 dagen moet wachten op je menstruatie. En hier dat je er nu op wacht.  Moeheid, zere borsten etc had ik wel last van voordat ik zelfs ook maar dacht dat ik zwanger zou kunnen zijn. Het verschilt per persoon, maar als het in je bloed negatief aanduidt, lijkt mij de kans erg klein dat je zwanger bent. Wacht maar tot je menstruatie daadwerkelijk zou moeten beginnen (wat onduidelijk is voor mij wanneer precies?) en dan bel je je huisarts als je klachten niet weggaan.  Succes iig. Ik hoop dat je zwanger bent als dit daadwerkelijk is wat je wilt!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Tsja, het hcg-hormoon gaat wel weer omlaag als je verder in je zwangerschap komt. Maar met jouw klachten, kun je niet doorverwezen worden om uit te zoeken wat er dan wel is? Ze kunnen dan misschien wel een echo maken?  Succes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden