Anoniem 7 jaar geleden 12 reacties

 

Daar ben ik weer..

Morgen ben ik 8 weken! En ik begin mij steeds onzekerder te voelen..
Heb echt nergens last van gehad afgelopen tijd. De huisarts vertelde me dat ik me vanaf week 8 waarschijnlijk wat weeiiger ging voelen enzo.. dus ben benieuwd aankomende week.. ik word zo gek er van.
Natuurlijk wil ik niet kotsend iedere dag boven de wc hangen maar helemaal niets voelen is ook heel naar!

Wie heeft hier ervaring mee?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

Anoniem 7 jaar geleden

ik ben nu bijna 22 week zwanger en heb tot nu toe nog nergens last van gehad. kan nu nog genieten, straks als mijn buik nog veel dikker is denk dat ik dan wel meer problemen heb met dingen doen.

Anoniem 7 jaar geleden

ik ben nu bijna 22 week zwanger en heb tot nu toe nog nergens last van gehad. kan nu nog genieten, straks als mijn buik nog veel dikker is denk dat ik dan wel meer problemen heb met dingen doen.

Anoniem 7 jaar geleden

Heyy,   ik ben nu 13 weekjes zwanger van mijn tweede en ook niet heel veel kwaatjes, dus't kan hoor! Soms ben ik wat eerder moe maar dat komt denk ik ook omdat ik ook nog een mannetje van 3,5 rond heb lopen heel de dag ;-) Dus niet druk maken en lekker genieten! Je gaat je straks vast helemaal zwanger voelen als je de kleine voelt bewegen in je buik! Lief!

Anoniem 7 jaar geleden

Ohw ben me weer eens vergeten aan te melden :P Ik ben gewoon MamaLoe trouwens (t bericht hierboven ;-)) Liefs!

Anoniem 7 jaar geleden

ik ben nu bijna 19 weken zwanger en buiten een beetje moeheid en wat emotioneler heb ik nergens last van gehad, ik geef toe dat ik erg blij ben er om want zag het anders niet echt zitten om alle dagen ziek te zijn. dus maak jegeen zorgen zolang je geen andere problemen zie optreden

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb ook totaal geen kwaaltjes gehad in het eerste trimester. Niks niet misselijk, emotioneel of wat dan ook. Misschien een heel klein beetje moe af en toe, maar dat is dan ook echt alles. Mijn schoonzus zit nu in het 1e trimester en moet om niets al huilen, is regelmatig misselijk en moet steeds dutjes doen. De één heeft er nu eenmaal meer last van dan de ander. Ik zou blij wezen als ik jou was!

Anoniem 7 jaar geleden

Niet onzeker worden heeft helemaal geen nut. Je bent zwanger daar heb je geen kwaaltjes voor nodig. Dat je je nog niet echt zwanger voelt is heel normaal omdat je er nu ook nog niks van merkt dat komt later wel. Als je bv je buik begint te groeien en bewegingen voelt ect ect geniet er nu nog maar van dat je alles nog kanhet gaat straks snel genoeg dat je het helemaal zat bent niks te kunnen

Anoniem 7 jaar geleden

Oke, dit stelt me een beetje gerust. Ik ben nu 9 weken + 2 dagen.. Het is dat ik niet ongesteld wordt en een postitieve test had anders had ik het nooit geloofd.. Volgende week eindelijk naar de vk.... tel al 2,5 week de dagen af haha. Nu al zenuwachtig!!! Maar sommigen van jullie hadden dus ook geen kwaaltjes.. maar ook echt helemaal niks? Ik vergeet soms gewoon dat ik zwanger ben! Twijfel er soms ook echt aan of het wel echt zo is..omdat het totaal niet voelt alsof er iets veranderd in mijn lijf.. word er zooo onzeker van! Groetjesss Lau-Lau

Anoniem 7 jaar geleden

Allereerst gefeliciteerd! Ik ben op dit moment elf weekjes zwanger, en heb ook vrij weinig klchten. Ben wel snel moe en soms een beetje slapjes. Maar qua misselijkheid valt het reuze mee! Bij mijn eerste zwangerschap was de wc mijn beste vriend, ik was echt 24/7 aan het overgeven. Zo vervelend! Dus ik hoop dat het nu ook lekker wegblijft! Wat ik wil zeggen is, maak je niet al te druk de een heeft ontzettend veel kwaaltjes en de ander voelt zich kip lekker! Geniet er van!      

Anoniem 7 jaar geleden

gefeliciteerd! ik heb het ook gehad dat onzekere omdat ik steeds maar niks voelde, voelde me niet zwanger omdat ik niet misselijk was niet moe blijf tot diep in de nacht op. maar geen zorgen iedere Zwangerschap is anders ik ben wel heel eventjes misselijk geweest week 10 ongeveer tot week 11 daarna niks meer gehad tot de 6e maand ben net 3 maanden geleden bevallen van een zoontje en vanaf de 6e maand van me zwangerschap kwamen pas de echte kwaaltjes en de dikke buik dat is het leukste het is bij iedereen anders bij de ene later dan bij de ander probeer te genieten nu je je juist nog zo goed voelt want je moet nog ff, komt allemaal Goed hoor Succes !

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden