anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 2 reacties

 

Hallo allemaal,

Ik ben mamalien, mama van een prachtige dochter van 2,5.
Mijn man en ik willen graag een tweede kindje maar eigenlijk kan het nu niet.
Dit omdat er geen ruimte is voor een tweede kindje.
Ik ben van mening dat dit wel kan maar mijn man vind van niet...
We willen graag gaan uitbouwen maar dit kan pas als ik weer fulltime of in iedergeval 5 dagen ga werken.
Dat zou over ongeveer 1,5 jaar kunnen omdat onze dochter dan naar de basisschool gaat.
maar als we dan de uitbouw hebben zou ik niet weer terug kunnen naar 3dagen werken zoals ik nu doe vanwege de financiën.
We hebben 2slaapkamers, een voor ons en een voor onze dochter.
De zolder kan mijn man niet staan dus wil hij geen kamer van maken (het dak is vrij laag)
Maar mijn gevoel is, als we daar nou toch een kamer van maken, dan kunnen we gewoon voor een tweede kindje gaan en dan word de uitbouw gewoon een paar jaar uitgesteld, anders ben ik bang dat er nooit een tweede kindje komt.
Wat moet ik nou doen???
Mijn babykriebels zijn echt heeeel sterk!

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hey Mamalien, Een zolder waar je niet rechtop kan staan, mag officieel niet gebruikt worden als slaapkamer. Dit ivm brandveiligheid. Niet dat ik zo van de regels ben en betweterig ofzo, maar wilde het je alleen meegeven :-) Wij hebben een hele zolder met mogelijkheden, nog open. Maar ons 2e zoontje slaapt nu bij ons op de kamer. Hij is ruim 5 weken. Als hij geen nachtvoedingen meer krijgt en goed genoeg doorslaapt om zn broer niet wakker te maken, gaat hij bij zn broer op de kamer slapen. Ik wil mijn kleintjes namelijk in de buurt houden (oudste is 19,5 maand). We gaan de zolder opknappen en dan kunnen we kamers maken, zodat ze een eigen kamer hebben. Het is denk ik leuk voor je kindje om de leeftijden niet te groot te hebben.. en wat is nu het probleem om ze de eerste tijd op 1 kamer te hebben? Ik zie het niet en het is nog altijd beter om je baby op een kamer met een laag dak te leggen ;-) Ik hoop dat jullie er uit komen :-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja ik kan er dus wel staan dus ik vind het niet zo'n groot probleem snap je? ;) En het is tijdelijk, als we hebben uitgebouwd is er zeeën van ruimte (we gaan tot en met de zolder uitbouwen, het huis word dan 2x zo groot ) Ik zit idd ook met het leeftijdsverschil ik wil het ook niet al te groot hebben. En mijn man zegt ook dat hij nu wel wil maar over 5 jaar ofzo niet meer vanwege het leeftijdsverschil dan. Dus nog een reden voor nu... Hoe kan ik nou tot hem doordringen dat het nu het beste kan? Ze samen op een kamer wil ik liever niet omdat mijn dochter haar kamer echt nodig heeft, ze speelt er ook vaak inplaats van beneden, dat vind ze fijn... *zucht* dilemma dilemma...

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden