anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 11 reacties

 

Hallo,

Heb inmiddels al 100 forums gelezen, maar ik ga toch mijn eigen verhaal maar vertellen .
Ik weet niet wat ik moet doen, ik zit met een dilemma.

Sinds een week weet ik dat ik zwanger ben. Ik slik de pil en het is echt heel erg onverwachts.
Oke ik was een paar dagen overtijd, maar ik wist bijna zeker dat ik niet zwanger was, dus deed ik uiteindelijk een test om het uit te sluiten. En toen stonden er ineens 2 streepjes. 

In het begin hebben we veel gepraat en besloten om het weg te laten halen. Afspraak gemaakt bij kliniek. En ik moet aan het einde van de week bellen of ik er mee door wil gaan. Zoja dan word begin volgende week weggehaald.

Maar hoewel ik eerst in de gedachten zat dat het verstandiger was om het weg te laten halen aangezien we allebei nog thuis wonen en ik maar paar uurtjes per week werk heb begint het steeds meer aan mij te knagen.

Ik ben eigelijk tot de conclusie dat ik het gewoon wil houden , ik heb er nu al spijt van , en het is nog niet eens weg.
Als ik op straat een baby zie of iemand die zwanger is springen gelijk de tranen in mijn ogen.

Heb dit met vriend besproken maar die twijfelt, en aangezien we hebben besloten om samen een keuze te maken, ben ik bang dat het kindje straks weg is , en dat ik daar de rest van mijn leven spijt van blijf houden.

Het doet nu al zoveel pijn , het idee dat het straks weg is.

Heeft iemand een goed advies voor mij?

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 11 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hey meid , Ja ik lees het nu! Wat ontzettend verdrietig dat je er zoveel spijt van hebt. Ik hoop dat je iemand hebt waarmee je er over kunt praten . Ik begrijp je heel goed hoe het voor je geweest moet zijn, het is zo verdrietig dat als je zwanger mag worden het op het verkeerde moment gebeurd en je keuzes moet maken. wij hebben besloten om het kindje te houden destijds en hebben nu een zoontje van 15 maanden. Ik sluit af met je een hele dikke knuffel te geven en je heel veel sterkte te wensen. Ik hoop dat je er boven op.komt.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Hey meis, Ontzettend late reactie maar wil even zeggen dat je de goede keuze hebt gemaakt!! Ik ben zelf 16 jaar en heb 12 mei mijn kindje weg laten halen, en voelde me erna direct depressief, schuldig en heb er ontzettend spijt van. Het is goed zo! Je zal nooit spijt krijgen van je eigen kind! Hoop dat je dit nog leest, zo niet. Ik ben trots op je.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Goedzo  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd :) Het is beter zo. Niemand, maar dan ook niemand die ik ken heeft er ooit spijt van gehad hun kindje te houden, zelfs al waren ze er niet op voorbereid. Dit sluiten mijn ouders in en nu ik zelf.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

We houden het! :)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Als je nu twijfelt, niet weg laten halen!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Succes, ik denk dat je over een paar maandjes terug kijkt op deze akelige momenten en ziet dat je het toch overwonnen hebt! Doe je best!!!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Vleugels, Als ze in de kliniek weten dat je nog twijfels hebt, halen ze het kindje niet eens weg, je moet er achter staan. Je maakt je druk om andere factoren, zoals je werk, maar wie dan leeft wie dan zorgt. Ik denk dat als het nu al zeer doet, de gedachten, dat je erg veel spijt krijgt!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bedankt voor de reacties. Ik weet echt even nie hoe of wat. Ik wil het kindje houden daar ben ik over uit. Maar mijn ouders twijfelen of het wel goed ga uitpakken en mijn vriend luistert naar mijn ouders. Doet zoveel pijn

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

heel simpel niet weg laten halen. Als je gevoel nu al zo sterk is dan vergeef jij je zelf het nooit

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden