anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 19 reacties

 

Lijkt het je gezellig om ervaringen te kunnen uitdelen met dames die ongeveer gelijk op gaan dan is dit de juiste plek. Speciaal voor iedereen die is uitgerekend in april 2015 hebben we deze ontmoetingsplaats opgericht. Ben jij ook zwanger en uitgerekend in april 2015, stel je hieronder gelijk even voor en deel je ervaringen!

Kijk hier als je uitgerekend ben in april 2016!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 19 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo! 4 dagen voor nod Kruidvat early test gedaan, zwanger! Een dag later nog eentje en nog steeds een even vaag streepje. Dag voor nod een gewone Kruidvat test gedaan, en hij gaf weer een streep als laatst een dag na mijn nod getest en nu was de streep ook mooi donker! Heerlijk, niet ongesteld geworden en inmiddels 4 weken en 3 dagen zwanger (had vrijdagmorgen ongesteld moeten worden). Mijn uitgerekende datum is volgens mij 1 april! Nu hopen dat alles goed gaat, zeker de aankomende acht weken.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

ik ben op 8 april uitgerekend

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo iedereen! Ik ben in maart uitgerekend en zoek nog mama's die rond die periode ook uitgerekend zijn om gezellig mee te kletsen op FB. Er is een geheime pagina waar niemand buiten de groep kan zien dat je lid bent of wat je typt. Moest je zin hebben om gezellig met de reeds bestaande vijf leden mee te kletsen, laat het me zeker per pb weten! Ik kijk er alvast naar uit :)   groetjes,   Q

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hai! Wat leuk, gefeliciteerd! Ik ben zelf 27 april 2015 uitgerekend. Het is zo spannend allemaal. Ik moet nog elke dag tegen mezelf zeggen dat ik zwanger ben, anders geloof ik het niet. Bij mij is het ook erg snel gegaan. Ik heb helaas wel veel last van misselijkheid enzo. Maar goed, je moet er wat voor over hebben,;) Xx m

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Jaaa, wij zijn ook zwanger :):) 24 april 2015 uitgerekend.   We weten het nu bijna 1,5 week en hebben inmiddels in de tussentijd al 6!! testen gedaan. Het is allemaal een beetje onrealistisch... Ik ben gestopt met de pil, ongesteld geworden en daarna gelijk zwanger.... Die verhalen had ik nog niet gehoord!! Daarnaast kan ik het ook nog niet echt geloven... 16 september pas de eerst afspraak bij de verloskundige, tot die tijd.... voelt het echt onwerkelijk!! Lieve groeten, Eline (27 jaar)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi vorige week vrijdag de eerste positieve inmiddels ook al een aantal gedaan!!blijft onrealistisch ben gelukkig ook nog niet misselijk hoop dat t zo blijft:) Ben 26 april 2015 uitgerekend ben benieuwd wanneer de vak deze week contact opneemt, vrijdag via website aangemeld! Lijkt me leuk om elkaar op de hoogte te houden!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo Allemaal, Waarschijnlijk 16 april uitgerekend. 2 september echo, spannend!! Hier ook nog weinig kwaaltjes.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo allemaal,  bij mijn is het juist andersom. Ik heb helemaal geen zwangerschaps kwaaltjes.  Heb nog geen 1 keer gespuwd,  ben niet misselijk.  Ik slaap goed. Vandaag maar een zwangerstest gekocht. Morgen ochtend testen. 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd allemaal! Onze uitgerekende datum is 01-04. :) Dit is mijn eerste zwangerschap en bij alles wat ik wel of niet voel ben ik bang. Normaal ben ik helemaal geen piekeraar. Hebben jullie dit ook? 20 augustus de echo. Dus nog 2,5 zenuwslopende weken.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Annoniem,   Jij ook gefeliciteerd met de zwangerschap. Hier precies het zelfde normaal over bijna alles heel zelfverzekerd, maar nu... bij kramp in mijn buik ga ik al gelijk naar het toilet om te kijken of ik geen bloeding o.i.d. heb. Ahh nog 10 dagen voor je echo, spannend hoor. En geniet er van !   Liefs, Kimmberley

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden