anoniem

Anoniem 6 jaar geleden 9 reacties

 

Lijkt het je gezellig om ervaringen te kunnen uitdelen met andere zwangeren die ongeveer gelijk op gaan dan is dit de juiste plek. Speciaal voor iedereen die is uitgerekend in augustus 2015 hebben we deze ontmoetingsplaats opgericht. Ben jij ook zwanger en uitgerekend in augustus 2015, stel je hieronder gelijk even voor en deel je ervaringen!

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo dames, Wat leuk dat er zoiets bestaat. Ik ben momenteel zelf 35 weken zwanger van ons eerste kindje.. Dus ben op 23 augustus 2015 uitgerekend. Ik vind het allemaal wel een beetje spannend, vooral nu de eind datum in zicht komt. Graag kom ik in contact met iemand die net zover is als mij.. Groetjes Judith

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hi Judith23, Ik ben nu ook 35 weken en ben 22 augustus uitgerekend. Hoe gaat het met je? Hoop dat je niet te veel last hebt van klachten.. mijn buik begint nu wel wat te wegen en ik houd wat vocht vast, maar ja.,.dat hoort er nu eenmaal bij! Spannend nu we zo dichtbij de einddatum zijn, he?! Succes nog even! :) Groetjes, An.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Lucienne, Mag ik jou bevruchtingsdatum weten? Ik ben 25 augustus uitgerekend. Groetjes

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hi moeders in spé, Ik heb met 7 weken een echo gedaan en merk dat er veel verschil bestaat tussen de verschillende verloskundigenpraktijken. Van de één hoor ik dat ik me moest voorbereiden op een vaginaal onderzoek, maar heb een 'standaard' echo gehad, waarin gekeken werd of er sprake is van een gezonde zwangerschap (geen buitenbaarmoederlijke), of het om 1 of meerlingen gaat en ook konden we het hartje al zien kloppen! :) Met 10 weken volgt de volgende echo en een uitgebreide intake. Qua kwaaltjes moet ik zeggen dat het wel meevalt...het vervelendste vind ik persoonlijk dat ik het continu koud heb (ook al staat de verwarming op 22 graden), ik heb opeens minder trek in thee, ik eet vaker kleinere porties, anders ga ik van mijn stokje en de vervelende buikkrampen die ik in het begin had (waarschijnlijk ook met stoelgang te maken) zijn gelukkig verleden tijd. Soms ben ik gewoon moe en plof ik lekker neer op de bank...maar volgens mij hoort dat er nu eenmaal bij :) Merk ook sinds deze week dat ik steeds vaker bezoek moet afleggen aan het toilet. Binnenkort bedenken of we preventieve testen willen laten doen... hebben jullie daar al over nagedacht?

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hallo Allemaal, Wat leuk om te lezen dat jullie ook allemaal in Augustus zijn uitgerekend. En Inderdaad ... nooit een Echo doen voor je 8ste week. Er komen een hoop vragen op je af .. Ik heb mijn eerste echo gehad toen ik 4 weken zwanger was. en de tweede echo was 6 weken. Nu wacht ik het rustig af en krijg ik waarschijnlijk rond me 8ste week weer een echo. Ik wil jullie allemaal van harte feliciteren met je zwangerschap.

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hoi Anna , Ik ben Lucienne en ik ben ook 22 augustus uitgerekend . Ook bereiking gemaakt online. Alleen ik weet precies de bevruchtingsdatum omdat ik zwanger ben geworden via IUI. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wanneer je je eerste afspraak en echo hebt en wat voor kwaaltjes je hebt. Groetjes

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Haai Anna, Ik weet sinds vorige week dat ik zwanger ben & zou dan als het goed is 27 augustus 2015 uitgerekend zijn. Ik heb al wel een echo gehad, maar raad je echt aan NIET voor je 8ste week te gaan, maakt je alleen maar onzeker voor niks ! Heb er ook echt spijt van, werd gek gemaakt en naar t ziekenhuis gestuurd en uit eindelijk niks aan de hand..

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hi Michelle! Wat leuk, gefeliciteerd! Ik heb pas in januari een afspraak, maar thnx voor de tip! Succes de komende maanden!

anoniem

Anoniem 6 jaar geleden

Hi allemaal, Sinds kort weet ik dat ik zwanger ben en heel blij mee. Volgens alle appjes/berekeningen zou ik 22 augustus 2015 uitgerekend zijn. Ben benieuwd wie nog meer? Zie de reacties graag tegemoet!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden