anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 12 reacties

 

Lijkt het je gezellig om ervaringen te kunnen uitdelen met dames die ongeveer gelijk op gaan dan is dit de juiste plek. Speciaal voor iedereen die is uitgerekend in februari 2015 hebben we deze ontmoetingsplaats opgericht. Ben jij ook zwanger en uitgerekend in fubruari 2015, stel je hieronder gelijk even voor en deel je ervaringen!

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo iedereen! Ik ben in maart uitgerekend en zoek nog mama's die rond die periode ook uitgerekend zijn om gezellig mee te kletsen op FB. Er is een geheime pagina waar niemand buiten de groep kan zien dat je lid bent of wat je typt. Moest je zin hebben om gezellig met de reeds bestaande vijf leden mee te kletsen, laat het me zeker per pb weten! Ik kijk er alvast naar uit :)   groetjes,   Q

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hey hallo ik ben ook zwanger van mijn derde kindje, nu 11,5 week. Ben 19 februari uitgerekend. Ergste misselijkheid is voorbij gelukkig, woensdag termijnecho en combinatietest. Dat laatste nog niet eerder gedaan, dus vind dat enorm spannend. Hoe is het met jullie?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo, ik ben An en ik ben op 15 februari uitgerekend van mijn eerste kindje. op 3 juli mag ik voor het eerst naar de vk, ik kan niet wachten!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Alleen mijn vriend weet het nog. Ben ook ongeveer 5 weken. Ik voel vooral pijnlijke borsten en heb heel de tijd trek in lekker eten. Zelf als ik niet eet denk ik er aan wat ik allemaal voor lekkers ga eten morgen... Weet het pas 1 week en toen ik het nog niet wist heb ik wel wijn gedronken. ..Iemand van jullie ook? Liefs!!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ylena en Do ook gefeliciteerd! :) Ik heb 2 juli een afspraak bij de VK, maandag eerst een afspraak met moeders voor moeders met alle instructies. Op dit moment voel ik wel echt veranderingen maar heel subtiel nog. Ik zoek wel steeds een beetje bevestiging maar probeer het daarnaast ook meteen weer los te laten en vertrouwen te hebben... Hebben jullie al mensen ingelicht, of echt alleen nog voor jullie zelf? :) Ik vind het zo moeilijk om stil te blijven....maar het moet nog even!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo dames, Ik ben Ylena en sinds dinsdag een positieve test, dat wordt dan de tweede voor ons :) als het goed is uitgerekend in februari. Wat voelen jullie allemaal?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo allemaal, Ws hoor ik hier ook thuis. Volgende week een bezoekje aan de vk, dan heb ik meer zekerheid. Zwanger geraakt door de pil heen, maar o zo blij. Blijft een wondertje. Zijn jullie ook wel eens bang dat er iets mis is? En wanneer hebben jullie een afspraak bij de vk,? Groetjes Do

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb 9 juli pas een afspraak, duurt nog zo lang

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo ik ben tessa en hopelijk zwanger van mijn 3e kindje... Afgelopen zaterdag getest was een licht streepje te zien, gisteren opnieuw getest en die was duidelijker te zien :-) Volgens de berekening ben ik 14febr uitgeteld, Haha een hele mooie datum! Pfff erg spannend allemaal...

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Goedemorgen, Hier ook net (twee uur geleden) een positieve uitslag niemand weet het nog, wil tot vanavond wachten om het mijn man te vertellen, kan niet wachten, zenuwen gieren door mijn lichaam!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden