Anoniem 7 jaar geleden 15 reacties

 

 

hallo dames.

ik ben 8 juli uitgerekend zijn er meer dames die rond die tijd zijn uitgerekend.

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 15 reacties.

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo!!  Wilde doorgeven dat wij trotse ouders zijn geworden van dochter Liza afgelopen zaterdag.  Ze weegt 3920 gram en is helemaal gezond. De bevalling begon.met breken van.mijn vliezen en duurde in totaal 7 uren Groetjes van trotse mama!    

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo allemaal., ik was gisteren uitgerekend! ben zo benieuwd naar onze kleine meid!  Wat doen jullie om de tijd te verdrijven? ik heb alles klaar voor haar komst...:-)

Anoniem 7 jaar geleden

Hi Danielle, Zal wel even switchen zijn dan dat het een meisje wordt of niet? Ik krijg ook een meisje, maar mijn gevoel was al een meisje ik was echt dolblij toen ik dat hoorde :) Ok vervelend dat je zoveel last hebt van je hormonen. Ik heb er ook wel last van. Ben sneller geirriteerd :P Ik ben nog moe, werk en dat is wel zwaar, nu net geregeld dat ik elke dag eerder naar huis mag 1/8 uur pauze mag ik aan einde van de dag nemen. Voor de rest gaat prima. Gr, Iris

Anoniem 7 jaar geleden

hoi anoniem hoe was je bruiloft en je twintigweken echo? hoi danielle mooi dat je twintigweken goed was leuk een meisje. die moeheid heb ik ook kan ook elk moment van de dag slapen. iris ook mooi dat jou twintigweken echo goed was en ook meisje leuk.

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo ,   Ik ben Danielle , 26 jaar en in verwachting van ons 1e kindje. 20 weken afgelopen week gehad en we krijgen een meisje , terwijl mijn gevoel toch echt een jongen was, Het was allemaal gezond en alles zat erop en eraan dus beter nieuws konden we niet krijgen. Ik ben 18 Juli uitgerekend , dus er breekt een spannende tijd aan. Mijn partner heeft meer last van de zwangerschap dan ik zelf , ik heb superveel last van hormonen helaas. Ook de moeheid is een rol geweest de eerste 3 maanden , tijdje daarna ging het goed maar nu kan ik lekker elk moment van dedag slapen.   En hoe gaat het bij jullie?   Gr , Danielle

Anoniem 7 jaar geleden

Hiii,   Wat leuk gefeliciteerd! Spannend hoor de 20 weken echo :) Het is ook mijn 1e kindje ik ben iets verder ben 11 juli uitgerekend. Gaat hier goed alleen last van harde buik moe. Met jou?  

Anoniem 7 jaar geleden

Heey,   Ja mijn 20 weken echo was goed, alleen konden ze haar klein hersenen niet zien. Ze wou de achterkant van haar hoofdje niet laten zien. Dus ik moet morgen terug om alleen dat nog te laten checken. Voor de rest was ze kerngezond :)

Anoniem 7 jaar geleden

Hoihoii!!               Dit is mijn eerste zwangerschap en ik ben woensdag 18 weken zwanger, en 30 juli ben ik uitgerekend! Spannenddd:) .          Ik ga 7 maart trouwen, heb er zo veel zinin! en dan wachten op de kleine, duurt nog wel even, maar alles voorbereiden enzovoorts.  Hoe gaat het met jullie allemaal? Hoe voelen jullie je? Wij hebben 5 maart de 20 weken echo, spannendd..

Anoniem 7 jaar geleden

hallo,     allemaal gefeliciteerd!! heb gisteren mijn 20 weken echo gehad die was helemaal goed gelukkig. iriz83 was jou 20 weken echo ook goed? gisteren ook gelijk een afspraak gemaakt voor 3d echo 13 april heb er nu al zin in. groetjes

Anoniem 7 jaar geleden

hey,   dat berichtje was van mij was niet ingelogt

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden